Svet

22 Februar, 2021 12:00

Stefan Karić PROGOVORIO o Osmanu: „Moj otac je bio na teškim drogama”!

Stefan Karić je u rijalitiju izneo detalje iz svog detinjstva koji su šokirali sve zadrugare. Karić je zapravo odgovara na pitanje Lepog Miće, o njegovoj izjavi o Dragani, i prostitukama.

Stefan: „Moj otac bio na teškim drogama”!

Stefan je otvorio dušu, a sve je pokrenulo ovo pitanje: „Na koje osobe si mislio kada si rekao Dragani svaka joj čast, jer je izašla na takav način?”

Na sve prostitutke, koje su izabrale to zbog teškog života, možda će me narod osuditi, ali svako od nas ima tešku priču. Niko ne zna da je moj otac bio na teškim drogama, da sam ja to gledao. Da li je bila veća ili manja, ja sam imao sreću da sam imao i majku i oca pored sebe, hvala Bogu, izvukao se iz toga, ali ne mogu da kažem da osuđujem, ali mislim da ima drugi put da se boriš, nije lako, ali jednostavno, za sve devojke koje su skrenule sa tog puta –  rekao je Karić.

Da li se neka pronašla? – upitao je Mića.

Ja sam se pronašla. Biću iskrena, ne mogu da kažem da se nisam pronašla prozvana. Nije Stefan tu toliko, koliko su ovi koji su skočili i vikali ,“Bravo, bravo“. Ja se pronađem svaki put, jer mi uvek govore da sam prostitutka, da se j*bem za pare, mene je to iznerviralo – rekla je Milica Kemez.

Svaka prostitutka se vadi da je imala težak život – ubacio se Karić.

 

FOTO: IVAN VUČICEVIC/BOJAN VUKOVIĆ