Ćerka Slađe Delibašić
Svet

1 септембра, 2023 22:00

By

Istina o Luninoj sestri koju nikad nije upoznala, sve što je veže za Đoganijevu su sećanja puna bola i nade FOTO

Ćerka Slađe Delibašić žali za porodičnim skladom 

Iako vam možda na prvu loptu deluje nestvarno da se članovi porodice koju usko povezuje profesija ali i grad u kom žive, nikad nisu sreli, ipak je nažalost moguće. Odnosi u porodici Đogani oduvek su veoma intrigantni, a o tome je sad pričala Silvija Đogani, ćerka densera Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić. Ona je priznala da svoju sestru od strica, Lunu Đogani, pobednicu rijalitija „Zadruga 2“ – nikada nije upoznala.

Pročitajte Slađa Delibašić otkrila šta misli o Vesni Đogani VIDEO

View this post on Instagram

 

A post shared by Silvia Đogani (@djoganisilvia)

Ona kaže da joj je žao što se ne poznaju, ali i da joj se Lunina mlađa sestra Nina nedavno javila kako bi se videle i ostvarile kontakt.

Silvija je otvoreno rekla i da ju je očeva porodica zapostavila nakon razvoda njenih roditelja, ali da se još uvek povremeno viđaju.

Pročitajte Ko je ova žena bleda i s podočnjacima i šta nije u redu s njenim licem 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Silvia Đogani (@djoganisilvia)

– Ne, nažalost Luna i ja se ne poznajemo. Možda smo se nekada srele negde kao mlađe, ali se ja toga ne sećam. Ko god da me pita za nju, kažem da mi jesmo sestre, ali nemamo taj odnos jer se nikada nismo upoznale, a kamoli družile. Čula sam se skoro sa Ninom na Instagramu, rekla mi da bi volela da se vidimo, da smo sestre, da treba da se družimo. Naravno da sam za to, volela bih i ja to, ali jednostavno do sada nam se putevi nisu ukrstili. Gagija na primer obožavam i redovno ga viđam – kazala je Silvija.

Pročitajte Slađa Delibašić živi u luksuzu koji će vam zavrteti pamet FOTO

Ćerka Slađe Delibašić

Rajko Ristić

 

– Mene i sestru Marinelu porodica jeste zapostavila posle razvoda Slađe i Đoleta. Malo su se udaljili. Zbog toga su danas i takvi ti odnosi da se na primer Luna i ja ne poznajemo međusobno. Moj tata ogranizuje ta neka porodična druženja jednom ili dva puta godišnje i tada vidim stričeve i tetke, ako se ne vidimo još nekad u međuvremenu. Kada nemaš taj neki osećaj od starta, onda nemaš potrebu kroz godine da postaješ sa nekim blizak – zaključila je za „Kurir“ a preneo je Blic.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: Rajko Ristić