Svet

September 20, 2021 12:15

By

Silovana zadrugarka Viki htela da se UBIJE!

Potresna ispovest Viktorije Mitrović, koja je javno iznela detalje brutalnog zločina koji se dogodio u selu Pločica, u blizini Kovina, uzburkala je kompletnu javnost. Naime, ona je do detalja ispričala kako ju je sveštenik silovao u dvorištu crkve, nakog čega su svi zanemeli. Belu kuću preplavile su suze, a gotovo niko nije u stanju da prokomentariše ovu temu, već su svi uputili podršku hrabroj Viktoriji.

Silovana zadrugarka Viki ima još trauma!

Dan nakon što je sve obelodanila u Zadruzi, Darko Tanasijević obavio je sa njom razgovor, u kome je ona otkrila kako se sada oseća:

Ne znam, uvek mi dolazi. Kad god krenem da pričam, bude mi teško. Uvek držim. Non-stop sam stiskala flašicu, ali čim sam se okrenula spucalo me je, počela sam da plačem i izašla napolje. Znam da je sve to strašno, pogotovo ako si to osetio. Kad pričam delim iskustvo. Ima toga u meni, vri – pričala je Viki, piše Pink.rs.

Lakše mi je i u kući. Niko nije svestan šta se napolju dešava. U kući mi je lakše, ne moram da strepim da li će se to čuti. Komentarisala sam postupke, zašto ne ulazim u veze. Nepoverljiva sam i to je to – dodala je ona.

Viktorija je, takođe, priznala i sa kakvim se traumama bori:

Sigurno imam i veće traume. Imala sam ja neku vezu, imala sam izlive da mi dođe sa skočim sa terase. Sad nemam partnere, pa ne može da mi se desi. Znam ako me povredi osoba, čemu to vodi. Ne želim sebe da dovodim u situaciju da budem povređena. Uvek mi je bilo bolje šta god da imao, zaustavi se, da budemo drugari. To je ono što sam pričala za Janjuša, krivo mi je što se nije poneo prijateljski – govorila je Mitrovićeva.