Svet

23 Januara, 2022 15:00

Viktorijina baba očajna! Trudna mi ne treba u kući!

Viktorija Mitrović onesvestila se pre nekoliko dana u “Zadruzi” a kako stvari stoje, svi njeni simptomi upućuju na to da je trudna.

RAJKO RISTIĆ

Pročitajte: Potresna ispovest Viki Mitrović!

Iako kontroverzna učesnica ne beži od toga da ponovo rodi, njena baka Regina ne želi da je primi u kuću, posle svega, ni nju ni tu bebu! Kako je ispričala komšininici, ona je očajna zbog toga kako se unuka predstavila u rijalitiju.

Ne želi da je primi u kuću!

-Regina je van sebe! Samo joj je ova sramota trebala! Ajd što se saznalo da je Viki kao mala bila silovana, to nije njena sramota, ali su ih posle toga svi u selu Pločice popreko gledali. Onda je nešto Viki pričala da je imala mušterije, a zna se na šta se misli kad se to kaže. Pa svaki dan naskače na Marka u rijalitiju, ne gleda ni koje je doba dana i noći, da li je porodica ili dete gleda. Viktorija zna da je Socijalna služba već dolazila, da sumnjaju da zanemariju dete, još sad ako je trudna, to je katastrofa. Kaže Regina da planira da se iseli iz sela jer od bruke i sramote ne sme da izađe na ulicu! Mi joj kažemo da se ne pravi luda, nema šta ona da se sklanja i da se krije, jer to nije njena nego Viktorijina sramota. Sad je mnogo ljuta. Baš sam je juče srela, kaže da ako joj je unuka trudna da joj neće dozvoliti da se vrati kući, I da na nju ne računa oko odgajanje deteta jer joj već jedno čuva –  rekla je komšinica za Svet.

viki oduzimaju ćerku

RAJKO RISTIĆ

Podsećamo, Viki je javno iznela detalje brutalnog zločina koji joj se dogodio u selu Pločica, u blizini Kovina, uzburkala je kompletnu javnost. Naime, ona je do detalja ispričala kako ju je sveštenik silovao u dvorištu crkve, nakog čega su svi zanemeli. Belu kuću preplavile su suze, a gotovo niko nije u stanju da prokomentariše ovu temu, već su svi uputili podršku hrabroj Viktoriji.

Pročitajte: Psihijatar otkriva na šta je sve Deniz spremna!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ATA/IMAGES