Mensur HAjdarpasic
Svet

25 Oktobra, 2021 16:11

Mensur zbog maloletne Milice NASRNUO na zadrugara! Obezbeđenje ih razdvajalo!

Potpuni haos je nastao Zadruzi kada je Menusr zbog maloletne Milice nasrnuo na drugog zadrugara, kog je ona optužila da ju je gurnuo.

Mensur zbog maloletne Milice NASRNUO na zadrugara!

Sve je počelo kada je Marko Đedović bacio jcigarete, a zadrugari su se odmah bacili da ih pokupe, oni su se grabili i gurali, pri čemu je nastao opšti haos u rijalitiju „Zadruga 5“.

Milica Veselinović i Ivan Radosavljević Beli su se bacili na istu stranu, Milica je krenula da priča kako ju je Beli gurnuo, ali to je bila laž, jer se ona sama saplela.

Obezbeđenje je odmah reagovalo jer je Mensur hteo da zaštiti svoju maloletnu devojku, te do većeg incidenta nije došlo, pa su se strasti smirile. Ostaje da vidimo rasplet situacije, kada se bude saznalo da je Milica lagala.

milica veselinović trudna

Podsetimo, Mina Vrbaški, za koju je Milica rekla da ne želi da bude kao ona, sinoć je u gostovanju na Pinku razvezala jezik i osula paljbu po Milici:

Stalno me spominje a ja devojku ne poznajem. Ne znam šta bih rekla. Rekli su mi da je ušla zauzeta. Nemam ja šta da zamerim njoj, ona ima 17 godina i jasno mi je jer sam ja imala te godine, ali sam se ja drugačije ponašala na početku. Ne znam šta je čeka ako ostane u tom odnosu, ne dogodilo se nikome – navela je Vrbaški.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ IVAN VUČIĆEVIĆ