Svet

12 Septembra, 2021 17:00

SVET intervju! Marko Đedović OTKRIVA: „Miljanu jure KAMATAŠI, a Marija joj SVE uzela”!

Marko Đedović otkriva sve što se dešava zadrugarima, a pre nego što uđe u novu sezonu „Zadruge“ iznosi sve tajne!

Družio si se sa Ša, je l’ tačno da je sakrio novac od Ivane da ga ne bi delili?

Ja mislim da je on sklonio neki novac, ali ne 200.000 evra, koliko je pričao da je sklonio sa strane. On je platio Tarinu kaznu 50.000 evra, sve pare od honorara je izgubio, dobio je kaznu milion dinara za one balone, pa za lomljenje inventara, nepoštovanje produkcije. Koliko sam čuo od Pinka ti koji su izgubili sve honorare dobili su čast od 10.000 evra. Tako mi je Tara rekla.


Je l’ znaš šta je Ivana dobila posle razvoda?

Znam, on mi je rekao da je dobila stan i lokal u kojem joj je bio salon. Stan je na Banovom brdu ili Čukaričkoj padini, nisam siguran. Dobila je i određenu svotu novca, ali mi se žalio da mu je ukrala sa računa 5.000 evra. Znao je koliko ima para i potpisao je da ona uzme deo, ali dok su kartice i šifre bile kod nje, kaže da je još uzela.

Šta misliš, kad bi ona htela, da li bi se njih dvoje pomirili?

– Ša se plaši samoće. I sa onom bivšom devojkom se mirio samo iz straha. U slučaju da je gotovo sa Tarom, a mislim da jeste, on bi se na keca mirio sa bivšom ženom. Kad nije sa Tarom, ide kod mame, tate, sestre, bratanaca. On je lupao glavom u patos, haos pravio samo da ne bi ostao sam. Ko zna šta bi on mogao sve sebi da uradi. Nestabilan je skroz. Pa, Tari je Nenadova sestra rekla da on nije dobro mentalno, da je psihički skroz otišao u aut.

Što je Bori zasmetala Sandrina izjava da je razočarana što se Milica pomirila sa njim?

– Milica i Bora su se pomirli, ali kriju. Ja organski ne podnosim samosažaljive karaktere, a to je Milica. Ona ima vedre momente kad se zeza, ali onda potone u stvari iz prošlosti. Sama priča koja se pojavila o imanju bilo kakvog odnosa, pogotovo neke vrste s*ksualnog, njene rođene sestre sa Borom je za svakog odnosa. Posle svega gledano, on tu ništa nije kriv. Možda Milica voli to što joj on radi. Ljudi imaju razne fetiše, potkrepljeni unutrašnjim nabojem. Tu Boru ne mogu da krivim, jer on upotpunjuje život devojci koja voli takve stvari. Ermina je ispričala da joj je Miličina sestra napisala da je vrhunac bio zavlačenje prstiju tamo negde. Meni je Milica rekla da zna da je to istina i da nije prvi put da nju sestra izda. Navodno, Bora je prespavao kod Mirele i desio se taj rukoblud. I posle svega toga, Milica, koja u spoljnom svetu može da se suoči sa sestrom i dečkom i priča sa njima, onda odluči da nastavi vezu.

Marko Đedović OTKRIVA sve tajne!

Milica u prošloj sezoni nije ušla ni u super finale, a u poslednjoj je stigla do drugog mesta. Kako?

Ispala je žrtva priče o sestri i svom dečku Bori, a samo se životna priča koju je ispričala u prošloj sezoni nadovezala. Plus njeno konstantno ‘nemam gde, nemam ništa’. A u jednoj emisiji je popljuvala sve koji su joj ponudili pomoć, što znači indirektno i po Zorici Marković, a onda se pitala gde su svi oni.

Kako definišeš Janjuša i Maju?

Ja sam bio ubeđen da će Maja umreti za Janjušem, a ona je sad isto takva sa Carem. Unutra je Janjuš kupovao nekakav mir, odigrao igru, meni je govorio da samo čeka da izađe. Nisam smeo da kažem Maji da ga ne bi ubola nožem na spavanju. Voleo je on Maju, ali je bilo mnogo s*anja, pa je tako i ljubav nestala. I Maja je njega volela. Kod njih je ta ljubav nestajala još u rijalitiju. Sad je Maja sa Carem, pa joj se dešavaju slične situacije kao i sa Janjušem. Ljubomoriše samo tako, odlepila je. Maja i Car kriju vezu zbog osude javnosti. On je bio Janjušev kakav takav prijatelj. Zajedno su bili u Beču, išli kod Brendona, pa u etno selu.

Janjuš je uspeo da se pomiri sa ženom. Kako gledaš na to?

Ja moram da podržim ako se roditelji deteta pomire i hoće da imaju dobar odnos zbog toga. Njegova žena ima momka, tako da verujem da su napravili taj prijateljski odnos zbog ćerkice samo.

Kako gledaš na druženje Paule i Vuka Moba?

– Ja većeg ološa od nje nisam upoznao. Oni su čak napravili neki ugovor o saradnji. Kad je bila na svadbi kod Alena i Maje, slikala se sa Aleks, okačila na instagram i posle nekoliko sati je morala da ukloni sliku. Vuk joj govori sa kim sme da se slika, šta da objavljuje, to mi je Aleksandra ispričala. Objavili su neku pesmu na arapskom, ono niko ne razume, samo reč „Toma“, čini mi se.

Vuk ti je pretio da mu ne spominješ dete.

Bili smo ok do momenta dok nisam opleo Paulu. Rekao sam mu da nema težinu da priča o bilo čemu jer se kleo u rijalitiju u nerođeno dete da se među njima ništa ne dešava, a onda objavljuju slike u spoljnom svetu gde je on polu go. Pa, onaj stan što ima na Obilićevom vencu dao je Pauli da bude tu sa tatom kad je u Beogradu. Paulu je teže nahraniti nego j*bati. Pokačili smo se kada sam rekao da treba da uzme dete od nekoliko meseci, spusti ga na pod i stavi pored njega 10.000 dinara, koliko je on poslao Oliveri. Onda treba da dođe ona i da doda još deset i kažu mu: ‘Dete, izdržavaj se sa 20.000 dinara. Plati stan, račune, dadilju, izdržavanje, sve’. Više puta sam ja video njegovo dete od njega. E to mi je zamerio.

Šta se dešava sa tužbom koju si podneo protiv Miljane Kulić?

Suđenje za nanošenje telesnih povreda kada mi je bubicom razbila glavu biće 1. septembra u Rumi. Zapravo, ostalo je da se donese samo presuda. Objedinjen je Matorin i moj slučaj, njoj je u drugoj sezoni mikrofonom vilicu  razbila.

Kako ti se čini Miljana?

Ona je u rijalitiju mnogo bolja bez Marije. Srala je nekontrolisano po dvorištu, šišala se na ćelavo, vodili su je kod lekara, pila je terapiju. Sa Miljanom ne znaš da li joj stvarno nije dobro ili će zbog paklice cigara tri puta da se usere u dvorištu.

Priča se da kocka, pozajmljuje pare, duguje.

Mene su baš pre neki dan zvali Car i Maja, njemu je ostala dužna 2000 evra. Prvo joj je pozajmio 1.000 evra, a drugi put ga je molila da garantuje za nju, da plati njen dug od 1.000 evra u etno selu gde je vodila onog njenog Danijela. Tamo jeli, pili, spavali. Zvali su me da pričam sa Marijom da ona umesto Miljane vrati taj dug. Plus, Miljana se kocka samo tako. Uzima pare, pozajmljuje pošto joj je Marija sve pare uzela. Od mene je tražila 5.000 evra. Marija je kupila na Zlatiboru apartman, ona vodi računa o parama. Plus, Miljana je od nekih kamataša uzela pare kako čujem. Jedne većeri kad je gostovala u emisiji neki su je čekali ispred televizije pošto nisu mogli da je  nađu. Čak je i mene pitala da joj nađem kamataše. Ona se ne leči da bi se opametila. Porodici Kulić ne igra da se ona izleči jer bi imala manji honorar. Marija je Miljani menjala terapiju u rijalitiju da bi ova bila aktivna, da bi uzele pare.

Koji pobednici dosadašnjih sezona su dobro iskoristili pobedu?

Kija jeste. Vidim da je i dalje aktuelna, ima je, radi, peva, nastupa i sa Acom Lukasom. Ona se lepo probila. Ona je najubedljiviji pobednik svih ‘Zadruga’. Sama je imala preko 50 posto glasova u finalu. Što se tiče Lune, ja ne znam čime se ona bavi. Bacila je pare za one pesme, bolje da je kupila kola. Ona je bila zanimljiva za rijaliti zbog nervnih slomova i j*bačina, ona publiku za nastupe nema. Mučena Iva, ona je dostigla svoj maksimum kada se skidala u vremenskoj prognozi. Vidim je jednom u nekoliko meseci na portalu, novi silikoni, estetski zahvati… Drago mi je da je Nadica pobedila, da ne moramo svi da budemo u slinavim emotivnim vezama, da se j*bemo, ne kupamo i tučemo. Drago mi je da je neko bez s**sualnih afera i tri j*bača pobedio. Navijao sam za Frana, Kenana i Nadicu. Od mog ulaska u rijalitiji, veće govno od Nadice nije ušlo.

A brak Marka i Lune?

– Marko nije neki frajer, a ona je istrošena roba. Njihova ljubav je poslednja šansa, odnosno nužno zlo. To je kad devojke razmišljaju da im je prošlo vreme, pa im neko skrka dete i naprave socijalni slučaj. Tako ulaze u brakove,
sve je prošlo, pa je daj šta daš. Njih dvoje takoreći prodaju dete preko interneta, u svojim blogovima, snimaju
se gde su šta rade, kako provode vreme, unovče lik bebe jer dobiju pare od klikova. Ali kad novine to objave, prete tužbama jer tu ne mogu da zarade pare. Onda vam je jasno o kakvom sklopu ličnosti je reč. Ja zaista od srca tom detetu želim sreću, jer će mu trebati pored takvih roditelja i familije.

Marko Đedović OTKRIVA ko je kakav čovek!

Ti si u trećoj sezoni bio velika podrška Anabeli, zašto sada ne pričate?

Ona je loš čovek. Luna je doživela linč zbog svoje majke. Brisao sam Anabeli sline i suze u rijalitiju, a onda ona mene izbriše sa Instagrama jer sam, pazi sad, ja o njenoj trudnoj ćerki pričao loše u rijalitiju. A paradoks je što ja ne znam da je Luna trudna i pričam stvari koje je meni Anabela rekla. Ona se izmirila sa Lunom, ali Miljković neće da popusti i tu ga podržavam. Priznajem da sam u ‘Zadruzi 3’ pojeo g*vno što sam pao na suze Anabele Bukve.

Družiš se i sa Franom Pujasom. Šta kaže, kako mu je u vezi sa Elenom Kitić?

On je divan dečko, inteligentan, ali ne bih ja zalazio u njihv odnos, samo mogu da kažem da mi se sve to sviđa, da im je lepo i da im želim svu sreću. Ulazi sad opet u rijaliti i verujem da će posle ove sezone napraviti dobar posao u muzičkom smislu.

Kako gledaš na skandale koji sada potresaju glumački esnaf.

Ne postoje kulturne i nekulturne profesije. Imaš kulturne i nekulturne pevače, glumce, rijaliti igrače… Samo je kod nas sve pobrkano. Imaš folirante, glumce koji obično podrže narkomana, lopova, lažova, ali je to kulturno, a ako na primer Ceca podrži nekog to je po difoltu nekulturno. Ta ista, samonazvana kulturna, glumačka elita je nikad više na ‘žutim’ stranama, tuče, pronevere, mito, s*ks, skandali… Pa, Branislav Lečić je bio ministar kulture, pa je bio osumnjičen za silovanje, a onda se i u ‘Zadruzi’ provlačio da je bio na nekim grupnjacima sa jednim učesnikom rijalitija i da je bio s*ksualno disfunkcionalan. To predstavnik kulturne elite ne sme sebi da dozvoli.

Da li se i dalje družiš sa Cecom?

– Da, u super smo odnosu. Čujemo se redovno, pričamo, šalimo se. Sa velikim ljudim je najlakše ostvariti dobru komunikaciju, imati dobar odnos. Ona je najveća muzička zvezda Balkana svih vremena. Nju narod najviše voli.

O čemu pričate?

Naši razgovori i dopisivanja su kroz šalu, zezanje, smeh. Bude i ozbiljnih tema, ali o lepim stvarima. Ne mračimo.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET/ ATA IMAGES