Pomirenje Mensura i Milice
Star

22 Januara, 2022 13:00

Majka Milice Veselinović zbog Mensura digla ruke od ćerke: „Ona me više ne zanima!“

Maloletna Milica Veselinović ima turbolentan odnos sa Mensurom Ajdarpašićem, a njihove svađe, raskidi i vređanja najteže padaju njenoj majci Ani. Iako je do sada branila i bila na ćerkinoj strani, ona je odlučila da se povuče jer je mnogi osuđuju.

Majka Milice Veselinović zbog Mensura digla ruke od ćerke!

Miličina veza sa Mensurom mnogo nam je štete nanela. Svi mene osuđuju kako sam vaspitala ćerku i što sam je pustila maloletnu u rijaliti. Borila sam se koliko sam mogla, ali sam videla da tu nema kraja. Odlučila sam da dignem ruke od svega. Pa i od ćerke. Za mesec dana postaje punoletna, pa neka sama odlučuje. Ako ne ume sama da razmišlja, ja ne mogu da razmšiljam umesto nje. Njen izbor, ni meni niko nije birao i ja sam sama birala svoj život i svoj put rekla je kratko Miličina majka – Ana i nastavila:


Ako mi verujete, više mi se sve smučilo. Taman pomislim super otkačila se od Mensura, ona ga opet juri nešto. Muka mi je više od njihovog odnosa. Možda sam ih u početku podržavala, ali kako je vreme prolazilo, videla sam njegovo ponašanje i kako je vređa, e tada mi se smučio. Odlučila sam da ga više ne komentarišem. A što se tiče Milice, jeste mi ćerka, ali ne mogu više da je branim. Neka sama sebi bira i partnera i put.

AUTOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, PINK TV/PRINTSCREEN