Rođendan Miljaninog sina
Svet

August 2, 2023 13:15

By

Nova svađa Kulića trese Niš: Ovo je muškarac zbog koga su se sukobile Marija i Miljana

Rođendan Miljaninog sina protekao u svađi

Protekle nedelje porodica Kulić organizovala je proslavu rođendana malenog Željka, Miljaninog sina. A, ovaj rođendan bio je poseban i po tome što je Ivan Marinković prvi put prisustvovao sinovom slavlju.

Pročitajte Ivan Marinković godinama zanemarivao ćerku i sina, ali ovo su dokazi da se sve promenilo FOTO 

Rođendan Miljaninog sina

Bojan Vuković

Rođendan Miljaninog sina upravo zbog toga i nije prošao u najboljoj atmosferi, jer je došlo do sukoba između Marije i Ivana. Kako izvor sa lica mesta navodi, oni su počeli da pričaju o Željkovom prezimenu, gde je Ivan spomenuo da će pustiti Željka da napuni 18 godina i da tad odluči kako želi da se preziva, kao i da je to najispravnije. Mariju je tema pogodila, pa su ona i otac njenog unuka započeli raspravu.

Pročitajte Miljana Kulić se skinula u kupaći – Svi su iznenađeni koliko je smršala za kratko vreme FOTO 

Rođendan Miljaninog sina

Ata images

Mariji je bolna tema sve vezano za Željka, jer ga Ivan do sada nije prihvatao i ona ne može da dozvoli da on sada detetu promeni ceo život. Ona je srećna što Željko ima tatu kod kog uvek može da ode, da se viđaju, čuju, ali ona u svojoj glavi ima da će Željko da nastavi lozu Kulića i da nema potreba da se uopšte raspravlja o njegovom prezimenu i promeni istog – započinje izvor.

Pročitajte Sramno – Ivan Marinković saopštio poražavajuće vesti o malom Željku 

Rođendan Miljaninog sina

Ata images

Ivan je spomenuo da on neće uticati na to i da će dopustiti Željku da odluči kako želi da se preziva. Marija je skočila kao oparena, počela je da viče na njega i govorila da sigurno Željko neće da menja prezime. Ivan je pokušao na fin način da joj objasni, ali nije vredelo. Svašta mu je rekla, pa čak i da se vrati za Beograd – nastavlja izvor za Star.

Pročitajte Novi skandal Kulića trese Niš – Miljana prebila Bebicu, Siniši pozlilo dok ih je razdvajao

Rođendan Miljaninog sina

Ata images

– Miljana se tada umeša i rekla je Mariji da ne može da se ponaša kao da je Željku mama i da se slaže sa Ivanom da je najispravnije da dete kad poraste i postane svoj čovek odluči sam kako i šta. Rekla je da možda on baš želi da se preziva Marinković i da ima prezime oca, što je ispravno. Bilo je baš žestoko, na kraju je Siniša smirio strasti – završava izvor.

IZVOR: STAR