Odnos Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice
Svet

April 30, 2023 15:30

By

Novi skandal Kulića trese Niš: Miljana prebila Bebicu, Siniši pozlilo dok ih je razdvajao

Miljana prebila Bebicu naočigled oca

Otkad je diskvalifikovana iz Zadruge, Miljana Kulić se ne smiruje. Ona je u Nišu poznata kao neko ko svako malo napravi neki skandal o kome se priča, a sada se govori o tome kako je Miljana prebila Bebicu.

Pročitajte Miljana i Bebica usvajaju dete – Poznato je i kome će postati roditelji 

Miljana prebila Bebicu

Instagram

– Miljana je nepredvidiva i svi to vrlo dobro znate, ona nema mira više od dva dana. Zbog toga stalno i beži iz Zadruge, nju ni novac ne može da zadrži na jednom mestu. Bebica i ona su ljubavisali dva dana, a trećeg su već nastali problemi. Miksi je gledala šta Zola radi u rijalitiju i počela da ludi jer nije tamo da ga kontroliše. Galamila je u kući, bacala je daljinski, razbijala čaše. Jednom rečju, bila je van kontrole. Bebica je hteo da je smiri, a ona mu je napravila dramu – počinje izvor blizak Kulićima, pa nastavlja:

Pročitajte Miljana Bebicinoj porodici život pretvorila u pakao – Nenadova sestra otkrila sve o njihovoj vezi, njegovoj ženi i deci, porodičnom bogatstvu 

Miljana prebila Bebicu

Ata images

– To je za Miljanu bio okidač da počne da se svađa s njim. Onda je skočila i počela da ga udara, da ga grebe. Oborila ga je nasred kuće i pesničila ga. Bebica nije hteo da se brani, ali je zapomagao da mu neko pomogne. Siniša, koji je u tom momentu spavao u svojoj sobi, izleteo je i video haos .

No, ni to što je Siniša izašao iz sobe nije je sprečilo da nastavi, te je naočigled oca Miljana prebila Bebicu.

Pročitajte Marija besna kao ris, Siniša pao u očaj – Zbog Miljane ostaju bez kompletne imovine 

Miljana prebila Bebicu

Rajko Ristić

On je lošeg zdravlja. Pokušao je da odvoji Miljanu od Bebice i tada mu je pozlilo. Samo je pao bez glasa. Nisu znali šta mu je. To je bila opšta frka ispred njihove kuće. Miljana je plakala i dozivala pomoć. Nedaobog nikome. Posle sam čula da je Siniši skočio pritisak i da je posle završio u krevetu. Miljana je sada manja od makovog zrna, ali samo trenutno – završava komšinica porodice Kulić.

IZVOR: BLIC, KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, YOUTUBE PRINTSCREEN