Miljana Kulić
Svet

3 Oktobra, 2021 12:47

Miljana UCENILA produkciju – u Zadrugu ulazi i Zola! Marija OČAJNA: „On je njoj vračao, pa ne može bez njega”

Marija Kulić očajna je što će se Miljani u Zadruzi uskoro pridružiti i Zola jer zna kakvi je stresovi čekaju. Ona je zbog njega i pobela iz Zadruge, a sada je očito uspela da izdejstvuje i poziv za dragog.

Miljana ucenila produkciju!

Njoj je teško bez Zole, ucenjivala je produkcije da i on uđe. Samo joj je on trebao tamo. On nju uništava psihički, opet će biti problema. On kao da je njoj nešto vračao, ja nemam pametno objašnjenje svega toga. Ajde da je fin, divan, dečko za primer, pa se zaljubila, to bi i razumela. Ali on je sve suprotno tome. Da li joj je opsesija, da li misli da niko drugi ne bi bio sa njom zbog njenog ponašanja… Iskreno, nisam više pametna – kaže Marija Kulić za Svet i dodaje:

On samo čeka da ga zovu, šta drugo on može da radi, od čega da živi, čime da se zanima. Njemu je super, Miljana je ludo zaljuboljena, a on umesto da joj bude zahvalan jer preko nje zarađuje lepe pare, pa da budu zajedno, da joj pomogne, neee. On je klošar. Iskorišćava je u svakom smislu, muze je za pare, zarađuje na njoj. Dok je Miljane imaće od čega da živi – zaključila je Marija koja je otputovala u Tursku na preglede i lečenje.

FOTO: RAJKO RISTIĆ