Lazar Čolić Zola
Svet

30 Septembra, 2021 19:00

Lazar Čolić Zola: Siniša mi PRETI UBISTVOM kaže: „Ja ću umreti uskoro, a ti ćeš pre mene”

Lazar Čolić Zola imao je burno leto sa Miljanom Kulić puno svađa, pretnji, skandala, a kako stvari stoje opet ćemo ih zajedno gledati u Zadruzi 5.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miljana Kulic (@miljana_kulic_official)

Miljana je posle diskvalifikacije iz Zadruge odmah došla kod mene u Bosnu. Smarala me da uđem sa njom u Zadrugu, ali da honorari budu na njeno ime. Plaši se da ću joj okrenuti leđa kad izađem iz Zadruge 5 ako potpišem samostalno ugovor. U par navrata je komunicirala sa produkcijom, ja sam snimio te razgovore i imam dokaze. Rekla im je da će ako me uvedu u Zadrugu ona istog izaći, osim ako moj honorar ne ide na njeno ime. Ona ih ucenjuje, njoj je samo novac u glavi.

Možda joj je to sigurnost da ćeš ostati uz nju?

-Ako ja novcem moram to da dokazujem, to je glupost. To je klasična ucena. Jednom su mi već honorari išli na njeno ime, pa znate i samo kako se završilo i šta je bilo. Za nju bi bila najveća bol da ja uđem tamo i da zaradim novac sam za sebe, to bi joj bio najveći poraz da me pozovu mimo nje. Kad ne pričamo o novcu normalno se slažemo. Pobegla je
bila za Niš, pa me zvala jer nema kako da dođe u Bosnu, nema para, a Marija neće da joj da. Ja sam joj poslao pare da bi došla kod mene. Bila je normalna i onda iz čista mira krene da pravi frku oko Zadruge, ulaska, para.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miss Denise Dame (@denisedameofficiel)

Možda se uplašila jer si odlepio za Deniz?

-Definitivno je Deniz najzanimljivija, sanjao sam je pre neku noć. Iskreno, mnogo je lepa i ima neku je**zovnu facu. Ne bi se libio da tamo krenem na nju, da javno imam s*ks sa njom, baš onako brutalan.

Miljana kaže da su joj pretili zbog tebe?

-Ja sam je u emisiji Narod pozvao da pokaže javno ko joj preti ili neka ga nazove. Naravno da nije htela, čak je razbila moj telefon i krenula od te noći da me ucenjuje.

Ona kaže da su lažirali otmicu da bi joj izvukli pare?

-Nikakvu otmicu niko nije pravio, niti lažirao, to je smešna i totalno glupa priča.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Kulic (@marijakulic_mtaz)

Jel si davao pare poslednjih par meseci pošto je od Marije ima samo džeparac?

-Nisam joj pomagao jer je i sa tim što je dobijala od Marije imala više novca od mene. Marija joj da toliko da može
normalno da živi. Ne bih joj ona nikad dala pare da dođe kod mene, ali ovako joj je davala. Ako Miljani nešto treba,
Marija ode i kupi joj, ali sav novac drži pod ključem. Miljana ne raspolaže onim što je zaradila, ali možda je tako i pametnije s obzirom na njeno ponašanje.

Znači, pametno je što Marija sve kontroliše?

-Smatram da je u nekim momentima pametno što je novac kod Marije, ali mi je nelogično da za svoju ćerku govore da nije normalna, da nije sposobna da raspolaže parama, a onda je istu takvu puste u rijaliti da im zarađuje taj novac. Ona priča za Miljanu da je poslovno nesposobna, a Miljana ih sve izdržava.

Pričao si kako je Marija želela s**s sa tobom, jel to istina?

-Nakon njene izjave kako sam ja kriv za njenu bolest, ja sam izjavio to. Ne zanima me Marija, a ni njene optužbe,
želim im brz oporavak i daleko im lepa kuća.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Kulic (@marijakulic_mtaz)

U kakavim si odnosima sa Sinišom?

Siniša me zvao pre par dana, pretio mi je ubistvom, kaže: “Ja ću umreti uskoro, a ti ćeš pre mene”. Nisam ga prijavio policiji, ali imam svedoka. Čuo je moj drug, a i Miljana je čula. Ja sam sa njim krenuo u raspravu da mu dam do znanja da se nikog ne plašim, pa ni njega. Ne plašim se nikog kad znam da nisam kriv.

Što ti je pretio?

-Sve je počelo kada sam ja njoj rekao da nema ništa od toga da honorar ide na njeno ime, pa taman nemao hleba da jedem. Onda je ona zvala oca, počela nešto da mu govori kako sam ja galamio na nju, kako sam bio agresivan. Ako je
neko bio agresivan, to je ona. Ja mnogo mogu da trpim i trudio sam se maksimalno da budem blag prema njoj. Čak su mi ljudi po izlasku iz rijalitija govorili da nisam normalan kakve sam stvari gutao.

Svi osuđuju Miljanu što previše vremena provodi s tobom, a da zapostavlja dete. Kakva je ona majka?

-Jako je teško da ja sudim o tome kakva je ona majka. Onakva kakva bi trebalo da bude sigurno nije, ali opet je to komplikovana situacija, nakon toliko godina u rijalitiju teško je biti idealna majka. Kada je boravila kod mene u etno selu, ja sam joj predlagao da dovede Željka, ali ona tada nije bila dobro, imala je česte promene raspoloženja, š Tada sam joj rekao da malo dete ne treba da gleda naš bolestan odnos, da gleda kako se svađamo, kako ona meni preti, kako galami i gađa me flašom, šoljom… Rekao sam da je pametnije da ga ne dovodi dok se ne smiri situacija. Ja sam onda otišao u Bosnu, a ona je dovela Željka. Nije pametno ni da ona bude sama sa detetom.

Jel si pokušao nekako da joj pomogneš?

-Evo sad prvi put govorim, pre par dana kada je bila u Bosni odveo sam je u Doboj kod jedne žene, koja je jako dobar psihijatar. Ispričao sam joj neke stvari, a i sama je donekle bila i upućena iz rijalitija. Žena joj je prepisala terapiju. To nije sramota, ali lekovi moraju da se piju redovno, a ne danas jedna tableta, pa tri dana ništa. Ujutru je trebalo da popije jedan lek, pa uveče drugi. Ona je u rijalitiju tablete mešala sa alkoholom što joj ja nisam davo da radi. Psihijatar je rekao da je emotivno labilna i da je u teškoj depresiji. Dala joj je jako dobru terapiju koju sam i ja pio kada sam imao nekih problema. Miljana nije htela da uzme te tablete, već samo lekove za smirenje. Ona zapravo
ne želi sama sebi da pomogne. Ona i pored jakih lekova za spavanje ustaje noću, budi se na svakih sat vremena. Doktorka nam je rekla da ne vrede ti sedativi kada je ona u teškoj depresiji, da nju depresija probudi i pored tableta za smirenje, u toliko je teškom stanju.

Jel ona boravila u tvojoj kući?

-Nije. Ne bih nikad sebe doveo u tu situaciju da dođe do nekog okršaja, ne želim da svojoj majci priređujem stresove te vrste. Majka ne podržava naš odnos, ona zna da je sve to nenormalno.

Jel se plašiš da bi Miljana mogla da ti naudi?

-Ne plašim se ni nje, niti bilo koga.

A jel ti žao što je abortirala vaše dete?

-Često se setim toga i naravno da bude žao. Kom čoveku ne bi bilo žao kad se ubije dete, ali i da se ono kojim slučajem rodilo a da se ona ponaša kako se ponaša, bila bi katastrofa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

Šta mislio o tome što se tvoj drug Janjuša muva sa Marijanom Zonjić?

-Ne zanima me to, želim im sve najbolje. Neću posle da bude da sam mu ja nešto pričao iza leđa, to nije fer, kad
uđem reći ću mu lično sve što imam.

A kako gledaš na vezu Maje sa Filipom Carem?

-Strast im je na maksimalnom nivou, to sam čuo iz pouzdanih izvora. Ostalo sve znate i sami, nemam šta da pričam. Mislim da će sve biti jasno kad ona uđe u rijaliti.

Sa Dalilom i Dejanom si imao okršaj, u kakvim ste sada odnosima?

-Sa njima sam imao svađe. Ne slažem se sa njima, ali bože moj. Nije mi normalan Davidov i Dejanov odnos, ne postoji razlog da dva rođena brata nemaju komunikaciju. Da i njih pitaš jel to normalno, verovatno bi ti rekli da nije. Siguran sam da Dalila ima veze sa tim, ali ne može jedna Dalila tebi da zabrani da se viđaš sa majkom i bratom, žene su spremne na sve, ali na muškarcu je da li će da bude papučar i da sluša ženu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Taki Tadza (@takitadza)

Svađao si se i sa Takijem po izlasku iz Zadruge, jel ste se izmirili?

-Sa Takijem nisam u nikakvim odnosima, on je iskompleksirani starac željan medija i bez razloga me napao.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ