Miljana Kulić
Svet

23 Novembra, 2022 15:37

Miljana konačno prelomila: Birala je između Bebice i Zole i evo za koga se odlučila

Miljana Kulić razgovarala je sa Drvetom mudrosti o njenom odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom i Nenadom Macanovićem Bebicom.

Ona je istakla da nije normalno što je igrala rulet sa Zolom i njegovom devojkom Anitom, a kasnije je došlo i do velike svađe.

– Nenad se baš naljutio jer sam dala Zoli 11.000, a i mi ne treba da se družimo jer je uradio ono što je uradio – rekla je Miljana.

Pročitajte: Miljana Bebicinoj porodici život pretvorila u pakao – Nenadova sestra otkrila sve o njihovoj vezi, njegovoj ženi i deci, porodičnom bogatstvu 

Miljana Kulić

– Što se tiče Zole i Anite, smatram da se on zaljubio, a ona igra igru. Bebica nije hteo da spava kod mene sinoć, ali treba da pričamo. Ja ne treba da se ponižavam više, ne treba mi to, ovde sam kraj čoveka sa kojim sam bila tri i po godine. Ja ne mogu da pređem preko nekih stvari, on je meni rekao da sam se promenila, ja sam se trudila za njega, a on se prema meni loše ponašao, meni to ne treba – rekla je Miljana.

Pročitajte: Marija Kulić ovo krije od svih – Bolest je uzela maha, njena poslednja želja je ovo… 

Miljana i Zola

Printscreen

– Ne treba ja da se družim sa bivšim momcima, to je van svake pameti, od toga nema ništa, nema tu prijateljstva posle velike ljubavi. On bi možda mogao, ali ja ne bih. On mene nije voleo, kako vreme prolazi sve više sam sigurnija da je to bila njegova igra. Ja tako mislim, znam šta osećam – pričala je Miljana.

Mnoge velike ljubavi nastale su iz prijateljstva, mene njegova blizina povređuje, sećam se i lepih i ružnih trenutaka. Ne treba mi to, ne želim – rekla je Miljana Kulić.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje