Marija Kulić ušla u Zadrugu
intrigantno

November 5, 2022 10:45

By

Šok obrt: Marija Kulić ušla u Zadrugu, pa dala blagoslov Zoli i Miljani, Bebici poručila samo jedno FOTO

Marija Kulić ušla u Zadrugu 6

Sinoć su se u Belu kuću uselile dve dobro poznate rijaliti učesnice. Marija Kulić i prošlogodišnja trećeplasirana učesnica, Anđela Đuričić. Veliku prašinu digao je ulazak Miljanine majke s obzirom da joj je u Zadruzi već ćerka sa bivšim i sadašnjim dečkom, kao i da je sa njima Željkov otac, Ivan Marinković.

Svi su očekivali susret Kulićke sa svima njima, a ono što se desilo sinoć, dešavalo se i ranije. Naime, Miljana kada je videla majku na vratima, okrenula se i otišla da puši, ne želeći da se pozdravi sa Marijom. Posle nekoliko minuta majka joj se pridružila pa osula paljbu na nju i njene izabranike.

Pročitajte: Marija Kulić se podmladila – Više ne liči na sebe, dobija samo negativne kritike (foto)

Marija Kulić ušla u Zadrugu

Foto: Youtube printscreen

Nenadu Macanoviću Bebici je poručila da ga u Nišu čeka bolja prilika od Miljane i da se ne zanosi da će njenu ćerku promeniti jer se to očigledno ne može dogoditi. Marija Kulić ušla u Zadrugu 6 sinoć, a zatim je pao niz teških uvreda razmenjenih sa Ivanom Marinkovićem koji je najviše izrevoltiran bio njenim dolaskom.

Ono što je sve iznenadilo jeste činjenica da nakon stravičnih optužbi koje je pre nekoliko dana uputila na Zolin račun, Kulićka je sada otkrila da on i Miljana imaju njen blagoslov jer su isti i nisu za bolje nego jedno za drugo.

Pročitajte: Marija Kulić napravila rođendansku žurku za unuka, a onda je Miljana upropastila slavlje (Foto)

Marija Kulić ušla u Zadrugu

Foto: Youtube printscreen

Ako smatrate da posle svih uvreda treba da se družite, vi se družite – rekla je Marija.

Je l’ si iskrena kad kažeš: “Družite se i to je to” – pitao je Darko.

Da, samo neću da dozvolim da ponižavaju Nenada. Smatram da više kvaliteta ima, da pomogne – govorila je Kulićeva.

Jeste, vredniji je od mene, a za druge stvari ne znam. Ona je slična meni – rekao je Zola

Da, zato si joj zanimljiv, meni nisi. Možda za nekog druga, ali za život izbor treba da bude ovaj(Bebica). Ti ne voliš da ona bude srećna, ti ne znaš koliko on nju pazi – dodala je Marija.

Znam, ali ona mene zove i plače i kaže: “Ja volim tebe, mene on ne zanima i majka me tera da budem sa njim, oni utiči” – uzvratio je Čolić.

Marija Kulić ušla u Zadrugu 6 pa napravila opštu pometnju

Marija Kulić ušla u Zadrugu

Foto: Youtube printscreen

Nema smisla da se igra sa njegovim emocijama jer Bog vraća sve – rekla je Marija.

Marija, ona tebe kad je poslušala i vratila se njemu otišla je kući. Ona to nije mogla da podnese. Zašto se svađala? Ja sam bio uzrok jer nismo bili zajedno, ona nije mogla da podnese tvoj pritisak – pričao je Zola.
On je previše ozbiljan, Miljani to ne odgovara. Ja sam došla da mu kažem da ne ide više sa njom, to je završena priča. Ona se druži sa tobom, rekla je da neće da bude sa njim, ja neću da ga vidim da ide za njom i da moljaka. Ne treba deca da gledaju kako se on ponižava zbog jedna Miljane Kulić. Zašto ga je uvela da ponovo radi takve stvari kad ima emocije prema tebi? On to nije zaslužio, nisi ti kriv. Mene duša boli za njega. Nije on ni prvi ni poslednji koji je ostavljen, ali na ovaj način nema smisla – govorila je Marija.
Marija, nikad nisi bila realna u našem odnosu, pa si dobila nekog koga ne možeš ni da nacrtaš, a opet imaš suze u očima. Kako komentarišeš odnos sa njegovom porodicom? – rekao je Čolić.
Meni je žao njega, nije to zaslužio. Pisao je ženi da hoće da ih vidi, više puta – dodala je Kulićka.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink.rs

FOTO: Youtube printscreen