Oglasila se Marija Kulić
Svet

6 маја, 2023 11:15

Nakon Miljane i Marija Kulić napustila Zadrugu: Siniša u problemu odakle da vrati tolike pare produkciji

Marija Kulić izašla iz Zadruge, ovo su razlozi

Juče je kao bomba odjeknula vest da je Marija Kulić izašla iz Zadruge. Mnogi njeni fanovi zapitali su se šta ju je navelo na ovaj korak, a produkcija nije dugo čekala da se oglasi i otkrije pravu istinu.

Pročitajte: Novi skandal Kulića trese Niš – Miljana prebila Bebicu, Siniši pozlilo dok ih je razdvajao

Marija Kulić napustila Zadrugu

Naime, Miljanina majka je privremeno izašla iz Bele kuće kako bi posetila lekara i obavila kontrolni pregled u Nišu, a pretpostavlja se da će se uskoro vratiti na imanje u Šimanovcima. Kao što je već poznato, Marija je pre ulaska u rijaliti imala operaciju štitne žlezde o kojoj je javno govorila.

Pročitajte: Najglasnija je kada je nemoral u pitanju a ona – Marija Kulić prevarila Sinišu sa mužem poznate Zadrugarke

Marija Kulić napustila Zadrugu

Operacija je prošla super, ja se odlično osećam. Sve je super, hvala Bogu benignio je. Dobro je da sam izvadila štitnu žlezdu, ja sam godina pila lekove za nju, nije imala nikakvu funkciju. Super se osećam, i nadam se da ću danas izaći iz bolnice – rekla je Kulićka tada.

Pročitajte: Ostavio ženu, decu i siguran dom – Marija Kulić potvrdila da je brak konačno okončan

Marija Kulić napustila Zadrugu

U prilog tome da će se Marija vratiti na imanje svedoči izjava koju je dana nakon što je njena ćerka Miljana Kulić diskvalifikovana. Naime, Miljana je samoinicijativno napustila „Zadrugu 6” zbog čega je produkcija na osnovu ranije potpisanog ugovora pokrenula tužbu kojom od bivše učesnice rijalitija potražuje sumu u iznosu od 100.000 evra.

Pročitajte: Miljana u dugovima do guše – Ponovo se odala porocima, a evo od koga i dalje pozajmljuje novac VIDEO

Marija Kulić napustila Zadrugu

Miljana je našla način da izađe, a ja ću da ostanem. Znam koliko su mi ovi ljudi pomogli kad je bilo potrebno. Miljana će da uživa sad napolju – izjavila je Marija.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images