Diskvalifikovana Marija Kulić
Svet

April 20, 2023 20:45

By

Najglasnija je kada je nemoral u pitanju a ona… Marija Kulić prevarila Sinišu sa mužem poznate Zadrugarke

Marija Kulić u mladosti bila je potpuno drugačija 

Marija Kulić najglasnija je za crnim stolom kada su nemoralne devojke u pitanju, ali ima i ona putera na glavi…

Kako Svet saznaje, Miljanina majka imala je svojevremeno aferu sa momkom koji je kasnije postao poznat rijaliti učesnik, u vreme kada ni ona, ni on ni slutili nisu da će postati javne ličnosti.

Pročitajte Marija Kulić ovo krije od svih – Bolest je uzela maha, njena poslednja želja je ovo…

Marija Kulić u mladosti

Ivan Vučićević

U pitanju je Mladen koji se s Miljanom takmičio u Parovima, a i sam je javno govorio kako ga je Marija navodno smotala jednog vrelog leta u Sutomoru.

– Sa porodicom Kulić upoznao sam se pre Parova. Ja sam imao 17 godina, a Marija 32 ili 33 godine. Bila je na moru sa mužem Sikijem i sa ćerkama Miljanom i Tijanom. Sećam se kao juče da je bilo, sedeo sam ispred picerije Montenegro u Sutomoru kada mi je prišla Marija i poželela nešto više sa mnom. Bila je plavuša sa izrazitim oblinama, zgodna žena, za mene tada top riba.

Pročitajte Tuga u Zadruzi – Bebica diskvalifikovan, Marija zbog strašne vesti iz porodičnog doma napustila imanje

Marija Kulić u mladosti

Rajko Ristić

– Pošli smo do tuševa, postoji i čovek koji je svedok, ušli smo u kabinu i bilo je što je bilo. Godinama smo se gledali nakon toga, da bi na kraju ona mene napala za sve što se dešavalo. Ceo taj familijarni gen se pali na mene, i Miljana se palila na mene, ulazila mi je gola u tuš-kabinu, htela je s**s, ali sam je odbio – ispričao je Mladen svojevremeno u Parovima, a Marija je očito ubedila Sinišu da mu je oduvek bila verna jer su i dalje u braku.

Pročitajte Nije izdržala pritisak zbog Zole – Miljana Kulić ponovo pobegla iz Zadruge, Zvezdan je uzaludno sprečavao

Marija Kulić u mladosti

Foto: Youtube printscreen

Osim toga, Marija je oštra i kada su poroci u pitanju, međutim, u poslednje vreme zadrugari komentarišu da je žena svaki dan pijana.

– Marija se navukla na crno vino, uvek ima flašu u šteku u apartmanu. Čak je postalo alarmantno jer ne prođe maltene dan da ne drmne nekoliko čaša. Ako ovako nastavi, moraće da se obrati stručnjacima za pomoć – objasnio nam je izvor blizak Kulićima.

AUTOR: SVET časopis

FOTO: Rajko Ristić