Suđenje Miljani Kulić
Svet

February 24, 2023 18:21

By

Tuga u Zadruzi: Bebica diskvalifikovan, Marija zbog strašne vesti iz porodičnog doma napustila imanje

Bebica diskvalifikovan zbog napuštanja Bele kuće

Nenad Macanović Bebica prošle noći pravio je haos, te je nekoliko puta ulazio u sukob sa MIljanom Kulić, koja ga je ostavila. Bebica je potom pretio da će pobeći sa imanja, što je po svemu sudeći i uradio.

Pročitajte: Miljana Bebicinoj porodici život pretvorila u pakao – Nenadova sestra otkrila sve o njihovoj vezi, njegovoj ženi i deci, porodičnom bogatstvu 

Prinstcreen

Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću koje je umesto Bilala Brajlovića pročitala Milica Veselinović, a mnogi zadrugari nisu verovali da je Miljanin bivši zaista uradio ono o čemu je pričao u prethodnom periodu.

– Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Nenad Macanović Bebica diskvalifikovan zbog samoinicijativ nog napuštanja ”Zadruge 6”. On će na osnovu kazne platiti štetu od 50.000evra, a televizija ”Pink” će ga tužiti shodno tom ugovoru – glasilo je u pismu.

Pročitajte: Ovome se niko nije nadao – Evo za koliki honorar je Bebica ušao u Zadrugu 

p

Otkad je ušao u Zadrugu Nenadovi roditelji i sestre su, kako tvrdi izvor blizak porodici, na lekovima za smirenje. Iako važe za veoma uglednu porodicu Macanković su doživeli da sina gledaju u psihičkom rastrojstvu i to nekoliko puta, a sve zbog Miljane, koju nikada nisu prihvatili. Nema sumnje da će im to što je Bebica dikvalifikovan doći kao olakšanje, da se bar više ne bruka javno.

Rajko Ristić

Siniša Kulić u bolnici

Marija Kulić je takođe privremeno napustila Belu kuću, jer je, kako je Miljana potvrdila, njen otac hitno primljen u bolnicu.

– Otac mi je loše, mama mi je otišla u Niš i u bolnici je, hoćemo da izađemo – govorila je Miljana kroz suze.

Podsećamo, ovo nije prvi put da se Sinišino zdravstveno stanje pogoršalo i da je Marija zbog toga napustila Zadrugu.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN, YOUTUBE