Scandal

March 22, 2022 11:15

By

Nenad zbog Miljane ne viđa ćerke! A, evo šta o svemu misle njegovi roditelji!

Dečku Miljane Kulić Nenadu Macanoviću žena je zabranila da viđa ćerke zbog veze sa ovom kontroverznom Nišlijkom. Preduzetnik iz Beograda ušao je u „Zadrugu 5“ sa Miljanom tvrdeći da je ludo zaljubljen u nju.

Odnos sa rijaliti zvezdom doneo mu je mnogo porodičnih problema.

Žrtvovao sam mnogo zbog Miljane, jer je iskreno volim. Život bih dao za nju! Moja bivša supruga, kad je iz medija saznala da sam s njom u vezi, poludela je! Zabranila mi je da vidam ćerke. To mi je baš teško palo – ispričao je Nenad pred kamerama i otkrio da je njegova porodica bila protiv toga da uđe u Zadrugu.

Miljana Kulić, Nenad Macanović

Posvađao sam se s roditeljima kad sam im rekao da sam potpisao ugovor. Bili su striktno protiv rijalitija, ali ja oduvek radim ono što želim. Verovali ili ne, ovde sam bez ikakvog honorara! Tu sam samo da bih podržao Miljanu. Macanović kaže da ga boli kada vidi svoju devojku da plače za bivšim verenikom Lazarom Čolićem Zolom, koji ju je samo iskorišćavao zarad novca – rekao je Nenad, pa dodao:

Nisam očekivao da će ovako reagovati na njega, u šoku sam! Gleda ga, mazi, plače za njim… Pogrešio sam što sam ušao u rijaliti s Miljanom, plašim se da je ne izgubim. O Zoli sam čuo sve najgore, siguran sam da je nikad nije iskreno voleo kao ja!

PROČITAJTE: Tatini milioni nisu je razmazili! Evo kako živi ćerka Željka Mitrovića i pevačice Hani!

IZVOR: KURIR

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN