Svet

22 Marta, 2022 10:24

Tatini milioni nisu je razmazili! Evo kako živi ćerka Željka Mitrovića i pevačice Hani!

Sandra Mitrović, najstarija ćerka vlasnika televizije Pink, Željka Mitrovića i pevačice Sonje Mitrović Hani, potpuna je suprotnost ćerkama drugih bogatih i uspešnih ljudi. Ona je već kao devojčica počela da radi na očevoj televiziji, na kojoj je bila zaposlena kao voditeljka dečjih emisija,

Iako je imala osiguranu budućnost, Sandra nije želela ni da zapostavi obrazovanje, pa je otputovala u Njujork, gde je na Univerzitetu Kolumbija završila studije filmske produkcije, kojom se sada bavi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Mitrovic (@sandramitrovic)

Pošto je deceniju provela u inostranstvu i izvan javnog života, Sandra se ponovo vratila u Srbiju, gde je angažovana na novim projektima. Ipak, i dalje svoj privatni život čuva podalje od očiju javnosti.

– Iskustvo mi je pokazalo da što manje širiš, više je tvoje, više čuvaš. Ne volim javno da govorim o svom emotivnom životu, u tom smislu sam dosta zatvorena. Takođe, puno dajem i samim tim dosta očkujem od čanova porodice, prijatelja, saradnika, pa i emotivnog partnera. Umem da se rastužim kada ta očkivanja nisu opravdana, ali istovremeno i da brzo racionalizujem da sam pogrešila u proceni – rekla je nedavno za domaće medije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Mitrovic (@sandramitrovic)

O ljubavnom životu Sandra ne želi da govori, ali je zato sa velikom ljubavlju rado govorila o svojoj ulozi tetke.

Emilija je pravi dodatak našoj ludoj familiji (smeh). Svi smo, budući da je prva beba u porodici, potpuno poludeli za njom. Baba i deda posebno. Nije nas sramota da preterujemo i govorimo kako je najpametnija i najslađa jer je naša princeza i svi je tako tretiramo. Ja sam tetka koja nastoji da je razmazi i kupujem joj sve. Obuzela me je potpuno. Eto kako je život namestio da je moj mlađi brat Aleksandar dobio dete pre mene. Prezanimljivo mi je što sam prvo postala tetka pa ću, nadam se, u nekom momentu i majka.

PROČITAJTE: Milica i Željko Mitrović žive u luksuzu o kome svi sanjaju! Zavirite u njihov dom! (FOTO)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Mitrovic (@sandramitrovic)

Sandra je za svoj rad dobila i brojne nagrade, a otkrila je i kako njeni roditelji gledaju na uspehe koji je postigla.

Dobila nagradu ili ne, mama i tata su uvek ponosni na mene, često crvenim zbog njih. Mami sam uvek najbolja i ne postoji stvar koju za mene ne bi uradila. Uvek mi je bila vetar u leđa. Tata je takođe uvek bio tu, podrška na svoj način, možda veći kritičar. Ume da mi kaže: ‘Ovo si mogla drugačije’, ali to najčešće uradi kada bude kasno (smeh). Imala sam sreću što su on i mama nakon razvoda ostali dobri prijatelji. Učili su nas da je porodica stub svega, da moramo da se držimo zajedno i volimo. Volimo da smo svi zajedno, s povodom ili bez njega.

Pored Sandre i Aleksandra, koje je dobio u braku sa Hani, Željko Mitrović iz braka sa Milicom Mitrović ima ćerka Kristinu i Andreu, koje se po ugledu na stariju sestru, takođe, školuju u inostranstvu i prave su lepotice.

PROČITAJTE: Tanja Savić izjavila da pevačice orgijaju po Americi, pa od Sandre Afrike dobila odgovor kome se nije nadala!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: INSTAGRAM, INSTAGRAM/PRINTSCREEN