Najstarija ćerka Željka Mitrovića
Svet

March 14, 2023 13:00

By

Uspešne žene nalaze jake i stabilne tipove: Dečko Sandre Mitrović je ovaj poznati muškarac, pogledajte prvu fotografiju

Najstarija ćerka Željka Mitrovića uživa na egzotičnom putovanju

Jedna od najuspešnijih mladih reditelja, Sandra Mitrović brojnim kratkometražnim filmovima dokazala je da joj je mesto među najboljima, a zahvaljujući trudu i svojim radovima koji su ocenjeni najvišom ocenom svojevremeno je imala priliku da sedi i u istoj prostoriji sa najcenjenijima u svojoj branši, što je takođe dokaz da izbor profesije nije promašila.

Pročitajte: Svi su mislili da je u porodici Mitrović sve idilično, a onda je Željkova ćerka iz prvog braka otkrila istinu

Najstarija ćerka Željka Mitrovića dokazala je da je veliki uspeh i karijera pred njom a pre par meseci svojim prvim autorskim dugometražnim prvencem “Komedija na tri sprata” koji je predstavila u MTS dvorani to je i dokazala.

Pročitajte: Kad ti se bivša i sadašnja nađu na istom mestu – Ko se seća da je Željko Mitrović bio u braku sa poznatom pevačicom

Brojne autore, scenariste, velika glumačka imena okupila je tim povodom, ipak jedno ime mnogima je još na početku same pripreme projekta zaparalo uši. Reč je o koscenaristi Noi Dodsonu kojeg je ona predstavila kao najboljeg prijatelja i saradnika, što po svemu sudeći nije potpuna istina. Da je Noa dečko Sandre Mitrović prvi put posumnjalo se pre par dana kada je najstarija Željkova mezimica objavila fotografije sa letovanja na Tajlandu.

Pročitajte:  Milica Mitrović i Željkova prva supruga Hani na metar jedna od druge

Slučajno ili namerno na par Sandrinih snimaka i slika našao se Noa, a svi koji su imali priliku da pogledaju sadržaj prokomentarisali su isto i to da između Sandre i njega ipak ima nešto više. Naime, rediteljka i njen očigledno jako blizak prijatelj uslikani su dok se druže sa slonovima, a Sandra je taj susret opisala rečima:

– Emocionalna podrška na našem kreativnom putu.

Najstarija ćerka Željka Mitrovića čini se da je pokazala dečka i da, po svemu sudeći više nije tajna, a da li se tata Željko slaže sa ćerkinim izborom vreme će pokazati, piše Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story / Svet

FOTO: ATA images