Svet

23 Avgusta, 2022 21:18

Željko Mitrović u suzama zbog ćerke: Nije ni sanjao da je spremna na ovo

Ćerka Željka Mitrovića ostvarila svoj najveći san

Mlada rediteljka Sandra Mitrović može se pohvaliti ogromnim uspehom. Za samo dva dana 25. avgusta na Filmskom festivalu u Nišu njen film „Komedija na tri sprata“ doživeće svetsku premijeru.

Pročitajte: Tatini milioni nisu je razmazili – Evo kako živi ćerka Željka Mitrovića i pevačice Hani

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Mitrovic (@sandramitrovic)

„Komedija na tri sprata“ prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled sasvim obične stambene zgrade. Galerija likova – otuđenih i samoživih, ali i luckastih i dobrodušnih, biva suprostavljena usamljenoj zgradi u kojoj žive, a koja kao i zajednica koju su zapustili, počinje ubrzano da propada.

Te i takve komšije verno su dočarali bardovi domaćeg glumišta: Jelisaveta Seka Sablić, Slobodan Boda Ninković, Vesna Trivalić, Dragan Gagi Jovanović, Nataša Tapušković, Ljubomir Bandović, ali i mlade snage Miodrag Radonjić, Vanja Nenadić i Pavle Mensur.

Pročitajte: U osvajanju Azurne obale – Ćerka Željka Mitrovića letuje sa ovim dečkom, ko bi ovo očekivao (foto) 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Mitrovic (@sandramitrovic)

Nakon studija u Londonu, Sandra Mitrović je master diplomu stekla na Univerzitetu Kolumbija, odakle nosi veliko znanje i iskustvo. Kreator je osam kratkih filmova, a sada je predvodila autorsku ekipu na svom prvom dugometražnom filmu, piše Hello!.

Njen otac Željko je oduvek isticao da je veoma ponosan na ćerku, a ovaj njen uspeh mu je nesumnjivo naterao suze na oči.

Pored Sandre koja je rediteljka i scenaristkinja, autorsku ekipu, između ostalih, čine i producent i pomoćnik reditelja Ivan Grbin, koscenarista Noe Dodson, direktor fotografije Dušan Ivanović.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: HELLO!

FOTO: INSTAGRAM