Svet

5 Avgusta, 2022 11:07

U osvajanju Azurne obale: Ćerka Željka Mitrovića letuje sa ovim dečkom, ko bi ovo očekivao (foto)

Ćerka Željka Mitrovića letuje sa svojim najboljim drugom

Voditelj Filip Čukanović pre izvesnog vremena prestao je da vodi Jutarnji program na TV Prva, a u iščekivanju novih profesionalnih izazova koji, kada je reč o televizijskim licima, obično počnu sa prvim danima jeseni zaputio se na letovanje i to na Azurnu obalu. Društvo mu pravi njegova najbolje prijateljica, ćerka Željka i Milice Mitrović, Sandra.

Pročitajte: Željko Mitrović je najvoljeniji muž na svetu – Pogledajte šta mu je Milica priredila (VIDEO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Mitrovic (@sandramitrovic)

Ćerka Željka Mitrovića – Najbolji prijatelji u osvajanju Azurne obale

Sa najboljom drugaricom Sandrom Mitrović, najstarijom ćerkom čelnog čoveka Pink televizije, trenutno boravi u Kanu, gde se odlično provode u gradu, ali i na brodu kojim plove duž francuske rivijere. U dobrom društvu zabava je zagarantovana, a Sandra i Filip uživaju sa brojnim prijateljima. azurna U centru pažnje je, ipak, dvogodišnja Emilija, ćerka Sandrinog rođenog brata Aleksandra, bez koje nigde ne idu. Čini se da su u osvajanje Azurne obale svi došli porodično, kako bi nakon napornog perioda i gomile obaveza, konačno malo i predahnuli, navodi „Hello!“

Pročitajte: Sandra Mitrović sama krči svoj put – To što sam Željkova ćerka neće uticati na moju karijeru (foto)

Foto: Instagram Screenshot

Kao muzičku podlogu za stori-objavu, gde je stavila zajedničku sliku sa Filipom, Sandra je izabrala pesmu Sergeja Ćetkovića „Pusti probleme“ i najboljem drugu poručila:

– Uspori u životu, uživaj.

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello! / Svet

FOTO: Instagram Screenshot