Ćerka Željka Mitrovića verena
Svet

January 11, 2023 13:00

By

Tako to rade snažne žene: Ćerka Željka Mitrovića našla zamenu za milionera, objavila i prvu fotografiju

Kristina Mitrović nakon raskida ne gubi vreme, već je krenula dalje 

U prvim danima nove godine, ćerka Željka Mitrovića, Kristina raskinula je veridbu sa Ilijom, naslednikom kralja uranijuma sa kojim je do juče uživala, u kako se činilo, idiličnoj vezi.

Pročitajte: Sada je najsrećnija – Stigla prva poruka ćerke Željka Mitrovića nakon raskida od milijardera FOTO

Ćerke Željka Mitrovića

Vest o njihovom rastanku iznenadila je mnoge, budući da smo gotovo svakodnevno putem društvenih mreža svedočili izlivima emocija sa obe strane. Ipak, da nešto ozbiljno nije štimalo u njhovom odnosu, stavili su do znanja svima time što su sve zajedničke fotografije pobrisali, a u međuvremenu su se i oboje oglasili interesantnim objavama.

Pročitajte: Pobrisane sve zajedničke fotografije, stiglo i saopštenje zeta Željka Mitrovića

– Hvala ti Bože na lekcijama. Ne mogu biti zahvalniji. Što je dosta – dosta je. Vreme je da krenem dalje i ostvarim svoje ciljeve za 2023.- objavio je “Insta story” Ilija i time probio led, a ubrzo zatim i ćerka Željka Mitrovića objavila je nekoliko rečenica koje su po svemu sudeći bile upućene bivšem vereniku.

– Bog vam otkriva određene stvari s razlogom. Ne ignorišite ono što vam pokazuje. Hvala univerzumu što mi je pokazao ono što je trebalo da vidim. Zaista sam najsrećnija devojka na svetu – napisala je Kristina kojoj očito nije mnogo vremena trebalo da se oporavi od propale veze.

Pročitajte: Kraj ljubavi – Zet Željka Mitrovića izbrisao sve slike sa Kristinom, potom objavio saopštenje

Pored skupocenih komada garderobe i luksuznih aksesoara – putovanja, druženja i izlasci ono je u čemu ova atraktivna plavuša i te kako uživa, a da ne želi da gubi vreme i pati za neuspelom vezom, ona je pokazala i najnovijom fotografijom na “Instagramu”.

Naime, ona je odlučila da u staroj godini ostavi sve ružno, te se sa prvim danima januara posvetila sebi i to na najlepši mogući način. Sa luksuznog skijališta u Francuskoj, Kristina je obradovala armiju pratilaca objavivši niz fotografija, a u avanturi joj se pridružila i sestra, te se može zaključiti da Kristina sada uživa u veoma lepom društvu obilazeći lokalne restorane i kafiće, piše Story.

Pročitajte: Šokiraćete se kako živi zet Željka Mitrovića – Milijarder otkrio svoje pravilo broj 1

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram