Danijela Martinović žrtva internet
Svet

August 23, 2023 15:45

By

Sada sam slobodna od samoprezira, samoosuđivanja, samoodbacivanja: Šokantna životna priča prve žene Petra Graša ledi krv u žilama

Iskrena ispovest Danijele Martinović o životu i prošlom braku

Ljubav Danijele Martinović i Petra Graše završila se ne tako davno i to nakon 24 godine. Priča o njihovom raskidu još odzvanja domaćom javnošću iako je slavni hrvatski pevač sad već neki period u braku sa Hanom Huljić s kojom je dobio i ćerkicu Albu.

Pročitajte Petar Grašo prvi put o Hani, ćerki i odnosu sa Tončijem – Tast mi je zamerio

ispovest Danijele Martinović

Antonio Ahel/ATAImages.

Petar i Danijela dugo su bili u ljubavi te je zbog toga njihov razlaz ostavio veliki šok, verovatno tim pre što je praktično odmah nakon te vesti Petar najavio ženidbu sa ćerkom Tončija Huljića.

Danijela se nije oglašavala otkako je raskinula s Grašom, ali nedavno jeste dala intervju u kojem je komentarisala svoju odluku da se pored pevanja okuša i kao književnica a između redova onoga što je govorila neki su protumačili i da Graši šalje određenu poruku.

Pročitajte Danijelino srce će se raspasti – Petar Grašo je uporedio sa Hanom i otkrio ZAŠTO SU SE RAZVELI

ispovest Danijele Martinović

Foto: ATA images

– Sa devetnaest godina pitala sam sebe ko sam ja. Svi su mislili da bi trebalo da skačem od sreće, tada sam počinjala pevačku karijeru, okusila sam popularnost. Ali u mojoj maloj dušici vladala je praznina. Zašto već tada? Nešto je u meni tragalo za većim smislom. Ipak, u tim godinama plašila sam se da ikome kažem šta osećam, jer verovatno bi mi rekli da sam premlada za takva pitanja – navela je splitska umetnica i rekla da danas više nije tako.

Pročitajte EMOTIVNO – Danijela Martinović konačno progovorila o svadbi bivšeg muža i Hane Huljić

ispovest Danijele Martinović

ATA/IMAGES

– Sada sam slobodna od samoprezira, od samoosuđivanja, od samoodbacivanja. Znate, niko nas ne može zlostavljati više nego mi sami sebe i to sam shvatila tek sa iskustvom – poručila je pevačica a raskid Danijele Martinović i Petra Graše mogao bi biti tema na koju bi rekla nešto slično, što su mnogi tako i protumačili.

– Savetovala bih svim ženama da ne srljaju u veze, i da nastoje da im partner bude prijatelj. To je odnos nad svim odnosima. Prijatelj ume da vas sluša, neće vas osuditi, niti se naljutiti tek tako i to je veoma važno – rekla je pevačica dok je još bila u vezi sa Grašom ali nije otkrila da li je sa Petrom ostala prijatelj i danas, prenosi Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images