Svet

6 октобра, 2022 12:45

Verena za uspešnog i poznatog: Ovo je čovek zbog kog Severina ponovo veruje u ljubav (foto)

Bivša ljubav Severine Vučković bio je ovaj poznati muzičar 

Otkako je kročila na javnu scenu, Severinin privatni, naročito ljubavni život je intrigirao ceo region. Svi su želeli da znaju koga ljubi jedna od najlepših žena na Balkanu, a ona je obično davala sve od sebe da zadrži intimu daleko od medija.

Pročitajte: Luksuz kakav nije viđen – Evo gde Severina provodi najlepše trenutke sa sinom (foto)

Izgled Severine Vučković

Foto: ATA images

Ipak, kako je već od prvih godina karijere privlačila pažnju, Severina uglavnom nije uspevala da sakrije baš sve detalje, pa su tako neki od njenih partnera poznati javnosti. To je slučaj i s prvim koji ju je voleo toliko da ju je zaprosio, a ona mu rekla “da”, odnosno prvim njenim dečkom koji je poznat.

Pročitajte: Severina šokirala izgledom – Potpuno neprepoznatljiva se pojavila u javnosti posle svih lomova koje je doživela

Severina nakon skandala uživa u raskošu

Foto: Insatgram Screenshot

Naime, tokom devedesetih lepa Splićanka bila je u ljubavnoj vezi s Alenom Marinom iz grupe “Kojoti”. Ova ljubav nije trajala dugo, ali Seve i Alen su se ludo voleli, a rok muzičar je pitao pevačicu da se uda za njega i ona je pristala. Ispostavilo se, međutim, da im nije suđeno, a par je i nakon raskida ostao u dobrim odnosima.

Pročitajte: Odluka je donesena – Posle 20 meseci agonije, Severina Vučković konačno kraj sina

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tportal.hr (@tportal.hr)

Kako je Alen jednom prilikom istakao, on ne smatra da je imao loš imidž jer je baš on osvojio Severinino srce, ali je imao utisak da medijima nije bilo pravo.

– Ona je popularna i harizmatična osoba. Pregrubo je reći da su me mediji zbog nje stigmatizovali, ali su se ponašali kao da ih je ona prevarila sa mnom – izjavio je on svojevremeno.

Pročitajte: Uhapšena Severina Vučković – Privedena posle tuče u porodičnom domu, sva u ranama i podlivima

ATA/IMAGES

Marin danas, pored toga što se i dalje bavi muzikom, a okušao se u još jednoj umetnosti – bavi se izradom neobičnih lampi. U jednom intervjuu istakao je da je danas porodični čovek.

–Imam skladan brak i jako dragu i lepu suprugu, otac sam i očuh dve devojčice, odnosno devojke, koje me jako često ispunjavaju ponosom. To je jako dobar osećaj – istakao je pre nekoliko godina.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso / Glossy

FOTO: ATA images