Svet

30 августа, 2022 17:16

Uhapšena Severina Vučković: Privedena posle tuče u porodičnom domu, sva u ranama i podlivima

Severina Vučković povređena u okršaju

Zagrebačka policija uhapsila je pevačicu Severinu Vučković danas 30.08 oko podne u Zagrebu. Hapšenje je usledilo, kako saznaje Jutarnji list, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja. Povod svemu i raspisivanju potrage je, kako se saznajemo, neprimerena prepirka od utorka u splitskom domu majke poznate pevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom.

Pročitajte: Imam samo ovo da vam kažem -Evo šta je Severina poručila bivšim muževima nakon javnog poniženja

Smrt Mislava Bage slomila Severinu

ATA/IMAGES

Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dve su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko rvale i šamarale, i to doslovno po celom stanu.

Raspisana potraga

Pevačica je na kraju otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu odakle se, nakon ukazane lekarske pomoći zbog lakših povreda, obratila za pomoć policiji. Zadobila je niz podliva na glavi i leđima, a na telu su joj lekari uočili i posekotine. Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pevačicom, a na temelju koje je Severina s razmakom od 12 sati od navodnog incidenta u Splitu, „skinuta“ na zagrebačkom aerodromu. Na putu do policijskestanice po mestu stanovanja, kako bi dala iskaz policiji i svoje viđenje incidenta zbog kojeg joj „preti“ prijava, obratila se za pomoć svom advokatu Mati Matiću, ne ulazeći u detalje zbog kojih se našla opet pod lupom.

Pročitajte: Voljeni moj – Tragedija u životu Severine Vučković – Smrt je došla nenadano (foto)

Severina Vučković u društvu najvernijeg prijatelja

Foto: Instagram Screenshot

Advokat Matić je za Jutarnji potvrdio hapšenje kazavši tek da je Severina u međuvremenu puštena i da će postupak ići redovnim putem i da „nema potrebe za svom tom predstavom koja za sobom povlači i druge stvari poput pretresa doma kao da je najveći kriminalac u pitanju“.

Druga verzija priče

Izvor blizak pevačici, pak, tvrdi da je Severinina sestra Marijana navodno lažno prijavila Severinu za nanošenje telesnih povreda. U tom stanu u Splitu u kojem živi majka sa strinom, boravila je Severina te je iznenada došla Marijana koja je, tvrdi izvor Jutarnjeg, napala pevačicu i nanela joj povrede. Severina je otišla, a Marijana je počela da lupa na vrata stanarima i zapomaže i baca se po stepeništu kako bi se samopovredila, piše Jutarnji.hr a prenosi Kurir.

Pročitajte: Severina pokazala stomak – Trudnoća ili višak kilograma procenite sami (foto)

Bivši muževi Severine Vučković

Foto: Insatgram Screenshot

Upućeni u problematiku kažu i da je Severinina sestra Marijana za koju niko ne zna gde je provela proteklih 7 godina, prijavila Severinu Centru za socijalnu pomoć pre otprilike pola godine da zlostavlja mamu i onemogućava joj kontakte s njom. Istovremeno, prijavila je i svoju kći, Severininu nećaku Miu, da je zlostavlja telefonom. CSS je postupao po prijavi i utvrdio da je Marijana Popović, čije boravište nije uspela da utvrdi ni policija, lažno prijavila CSS-u svoju kći i sestru. Severinin izvor tvrdi i da je Marijana Popović sve ovo radila u dogovoru s Milanom Popovićem o čemu navodno postoje pisani dokazi u obliku izjave Milana Popovića dane u CSS-u.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir / Jutarnji.hr

FOTO: ATA images