Nega poznatih dama svet novine svet portal
Svet

September 6, 2022 15:36

By

Luksuz kakav nije viđen: Evo gde Severina provodi najlepše trenutke sa sinom (foto)

Severina nakon skandala uživa u raskošu i luksuzu 

Severina Vučković koja je pre nekoliko dana bila privedena zbog tuče sa sestrom Mirjanom a zatim i puštena na slobodu, povukla se iz javnosti na nekoliko dana i nije se oglašavala.

Pročitajte: Imam samo ovo da vam kažem – Evo šta je Severina poručila bivšim muževima nakon javnog poniženja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Mnogi koji obožavaju Seve bili su zbog toga veoma tužni, ali je baš juče obradovala sve pratioce novim fotografijama. Popularna Splićanka ponovo se aktivirala na mrežana i u luksuznom hotelu uživala u fotografisanju o čemu je obavestila javnost. U apartmanu koji odiše luksuzom kakav nije viđen ni u Holivudu, pozirala je fotografima na trenutak stavivši senku na protekli period.

Pročitajte: Kao da je najveći kriminalac – Severina puštena na slobodu, ovo su svi detalji skandala

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Severina nakon skandala uživa u raskošu – Zlatno doba Holivuda

Reči podrške i komplimenti nizali su se na račun pevačice a u komentarima mogli smo da vidimo reči hvale za njen izgled. Mnogi su prokomentarisali da nikad bolje nije izgledala a neki su čak i aludirali na to da žena najbolje izgleda kad se najgore oseća.

S tim u vezi, zaključujemo da Seve stvarno izgleda kao milion dolara, a da li se stvarno loše oseća zbog svega, ne možemo da tvrdimo. Sa druge strane, mnogi se pitaju da li je sin Aleksandar trenutno sa njom ili su njihovu ljubav ipak ostavili za nešto intimniju i skromniju atmosferu…

AUTOR: SVET

FOTO: Insatgram Screenshot