Tata Severine Vučković svet novine svet portal
Svet

June 21, 2024 20:45

By

Slika Severininog oca vraća u najlepše dane: Pogledajte kako izgleda Sever, čovek od kog je pevačica nasledila lepotu

Tata Severine Vučković bio je pravi gospodin

Pevačica Severina Vučković često je u javnosti govorila o svom ocu Severinu u superlativu, ali nikada nije pokazala kako izgleda. Ona je nedavno odlučila po prvi put da sa svojim pratiocima i fanovima podeli uspomenu i pokaže staru očevu sliku. Tata Severine Vučković dokazuje da je njegova mezicima slika i prilika njega.

Tata Severine Vučković svet novine svet portal

Foto: Insatgram Screenshot

Otac Severina Vučković bio je njena sigurna luka 

– Moj tata Sever – napisala je pevačica na Instagramu, a očekivano, usledili su brojni komentari njenih pratilaca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Inače, Severina je bez oca ostala u mladosti, a prema rečima njene majke Ane, baš od oca nasledila je kako karakter, tako i izgled.

Severin Vučković rođen je u Splitu, gde je upoznao Anu, rodom iz Drniša. Bio je kamiondžija, a njegova izabranica, sa kojom će kasnije dobiti Severinu, bila je konobarica.

Inače, Severina je bez oca ostala u mladosti, a prema rečima njene majke Ane, baš od oca nasledila je kako karakter, tako i izgled. Tata Severine Vučković rođen je u Splitu, gde je upoznao Anu, rodom iz Drniša. Bio je kamiondžija..

Tata Severine Vučković svet novine svet portal

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Hrvatska pop pevačica je pre nekoliko godina u emisiji “Amidži šou” ispričala da je ime dobio po ocu, koji je imao trojicu braće, a svi su dobili imena po stranama sveta – Jug, Istok i Zapad. Njen otac je do smrti ostao Sever, dok su njegova braća promenila imena.

Pročitajte Severina nije jedina, Duško ima istoriju i sa Sekom Aleksić, pogledajte fotografije FOTO

– Moje ime negde znači strogost i pravda. Takva sam zaista. Tata je hteo da se ja zovem Nataša, ali mama je obožavala mog oca, a on se zvao Sever. Deda je davao imena deci po stranama sveta. Verovali ili ne. Imao je četiri sina – Sever, Jug, Istok, Zapad, a ćerka je bila Danica. Međutim, moja baka to nije želela. Tako je moj otac dobio drugo krsno ime. Međutim, ipak je zadržao iz nepoznatog razloga ime Sever. Tako sam ja Severina – prisetila se tada Severina.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Ivan Vučićević