fotografije Seke Aleksić i Tošića svet novine svet portal
Svet

June 3, 2024 19:30

By

Severina nije jedina, Duško ima istoriju i sa Sekom Aleksić, pogledajte fotografije FOTO

Fotografije Seke Aleksić i Tošića nasmejale sve

Javnost je nakon Jeleninog saopštenja da su Duško i Jelena odlučili da se raziđu posle 14 godina braka ostala u šoku. O njihovoj tadašnjoj odluci, Jelena je obavestila javnost kratkim saopštenjem a od tada napiši i priče iza kuloara o njihovom odnosu nisu prestali. Čak su se davno pojavile i fotografije Seke Aleksić i Tošića koje su veoma slične…

Fotografije Seke Aleksić i Tošića slične

Budući da je Jelena javnosti jasno stavila do znanja da se povodom ove teme više neće oglašavati, mediji prate svaki njihov korak ne bi li uhvatili detalj koji će možda ukazati na potencijalno pomirenje. 

Ipak nakon promocije dva sjajna albuma koju je nedavno organizovala, Jelena Karleuša za Story portal otkrila je da je Duško i dalje deo njenog života a to svu priču menja iz korena.

Ali hajde da vidimo kako je to bilo samo godinu dana ranije…

Fotografije Seke Aleksić i Tošića svet novine svet portal

Instagram

Naš portal SVET ranije se bavio svim slikama i instagram pričama i objavama koje podele poznati supružnici. U moru fotografija i snimaka koje su tada kružile internetom pronašli smo i fotografiju Duška Tošića na traktoru koja je oduševila javnost. Zbog ove fotografije mnogi su prokomentarisali da je Duško oduvek bio prizemna osoba, budući da je dete sa sela i da se ničega za života nije stideo. Uvek je bio vredan, uporan i bilo je sigurno da će postati uspešan čovek.

Pročitajte Od velike ljubavi do nerazrešene bračne drame – Ovako su Jelena i Duško izgledali na svom venčanju na Vidovdan pre 14 godina (foto)

Njegov otac jednom je istakao:

Fotografije Seke Aleksić i Tošića SVET NOVINE SVET PORTAL

Foto: Instagram Screenshot

– Moj Duško je bio nekoliko godina u internatu da bi se školovao i igrao fudbal, tamo je imao redovne obroke, što je za dete u razvoju vrlo važno.

Pročitajte Duško Tošić pronašao utehu – Evo šta radi i s kim provodi vreme posle odluke o razvodu

– Sad je uspešan i mnogo smo ponosni na njega. Ostvario je svoj san. Živi u velikom gradu – rekao je Milorad Tošić, Duškov otac koji je potvrdio da je danas fudbalski menadžer s milionsikm zaradama bio divan dečak koji je svojom upornošći i zalaganjem došao do izvanrednih rezultata i životnih podivga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Zanimljivo je kako smo Seku Aleksić ubacili u celu ovu priču.. Evo i zašto!

S druge strane, tu je i Seka Aleksić za koju se često govori da je svojim trudom stvorila sve što danas ima. Iako su tih dana kolale priče da je prodala restoran zbog pandemije korona virusa, Seka je u moru napisa o prodaji imovine uspela da skrene pažnju. Ona je tada na svom Instagram profilu objavila fotografiju gde takođe sedi na traktoru i time dokazala da je bez obzira što danas ima sve što poželi, jedna sasvim obična žena iz naroda.

Pročitajte Seka Aleksić rasprodaje imovinu – Na doboš otišlo sve što je godinama sticala

Osim toga što je i ona sa sela, Seka je uvek imala odgovornost za porodicu pa je kao veoma mlada počela da zarađuje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

– Vrlo mlada sam počela da nastupam kako bih pomogla majci da se izvučemo iz teškog života u koji smo zapali zbog rata. Ona i brat su išli na svaki moj nastup, a imala sam sreću da sam uvek imala muzičare koji su o meni brinuli kao o najrođenijoj. Bilo je tada, kao i danas, pijanih gostiju i nasrtljivih, ali moji najbliži su bili uz mene i čuvali me – ispričala je Seka jednom prilikom i otkrila da je na nagovor majke zavšila frizersku školu.

Fotografije Seke Aleksić i Tošića nasmejale javnost 

Ipak, javnost ne bi bila to što jeste da iz svega ovoga ne izvuče i po neku intrigu. Mnogi su zbog Sekine slike na traktoru pomislili da Aleksićeva indirektno provocira Jelenu i to baš preko Duška, budući da je u razmaku od samo nekoliko dana pevačica objavila istu sliku o kojoj su tih dana mediji naširoko pisali. Ipak, svi njihovi pratioci shvatili su da je to samo puka slučajnost i da su Seka i Jelena još tada zakopale ratne sekire.

Pročitajte Pijana Seka Aleksić pravila lom na svadbi Đanijevog sina – Ispala sam najveća budala (VIDEO)

– Naravno da je mišljenje o njoj sada potpuno drugačije nego pre 15 godina. O njoj mislim sve najlepše, podržavam svaku majku i ženu koja je borac, a ona to svakako jeste – rekla je Seka dok se Jelena tada još uvek branila ćutanje.

Mudro…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

– Mi se nismo direktno pomirile jer se nismo srele, ali bih rekla da smo i ona i ja, pretpostavljam, nisam sa njom nikad pričala, došle do neke faze gde smo zaboravile sve te gluposti. Prozivala je ona mene, ja nju, odgovarale smo jedna drugoj, to je bilo tako ružno. Posle toga smo se obe ostvarile, postale smo majke, mislim da je stvarno bilo vreme odavno da sve to prestane. Ima tome godina. Verovatno smo u nekom momentu obe shvatile da su to gluposti i da smo pre toga bile mlade, i da su nas vodile te neke emocije. To je nekako odrastanje čoveka – rekla je za „Scandal“ i dodala:

– Mislim da je njen PR Zoran Birtašević zaista divan dečko. Sa njim sam stupila u neki prvi kontakt, pratimo se i na društvenim mrežama, često se i dopisujemo i pozdravljamo i ja Jelenu i ona mene, sada je između nas neka mirna luka – bila je iskrena Seka Aleksić koja mnogo ceni i poštuje Jelenu Karleušu koja je ovih dana broj jedan u Srbiji, regionu a i šire.

Jelena Karleuša i Duško Tošić svet novine svet portal

ata images

Podsećanja radi , nkon što je Jelena Karleuša javno rekla šta misli o Severini, ona joj se putem Instagrama obratila šokantnom porukom, te joj poslala i prepiske sa Jeleninim i dalje zakonitim mužem Duškom Tošićem.

Sudeći prema porukama koje su isplivale u javnost, a koje je na svom Fejsbuk nalogu objavila upravo Karleuša, bivši fudbaler je u više navrata slao poruke Severini koja mu je na iste odgovorila u strogom tonu.

Severina je verovatno pokušala da isprovocira Karleušu time što joj je poslala privatnu prepisku sa njenim, još uvek zakonitim suprugom Duškom Tošićem, iz koje se može zaključiti da je bivši fudbaler pokušao da flertuje sa Severinom, za šta ona nije bila zainteresovana.

Kako je izgledala prepiska pogledajte OVDE. 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images