zet-zeljka-mitrovica
Scandal

13 Januara, 2022 13:04

Šokiraćete se kako živi zet Željka Mitrovića! Milijarder otkrio svoje PRAVILO broj 1!

Zet Željka Mitrovića, najmlađi milijarder na svetu, trenutno uživa sa svojom verenicom Kristinom na zimovanju u francuskim Alpima. Mladi par odseo je u mondenskom Kurševalu, a hotel u kojem borave za noć košta skoro 4.000 evra.

Šokiraćete se kako živi zet Željka Mitrovića!

Kako vidimo po slikama na Instagramu, Ukrajinac Ilija svoju prelepu verenicu stalno obasipa skupocenim poklonima. Tako je bilo i za doček Nove godine, kada su se ispod jelke nalašle kese najjačih brendova, a samo zimska jakna koju je Kristina nosila na ručku košta 6.000 evra.

Inače, Ukrajinac Ilija, iza sebe ima moćnu porodičnu kompaniju koja bavi iskopavanjem uranijama, pa je njegova otac u svetu poznat kao „Kralj uranijuma”. Ilija se i sam uspešno snalazi u biznisu, poseduje dve kompanije, jednu u Londona a drugu u Ujedinjenim Arapskim emiratima, a živi u Londonu, i to u najelitinijem delu, gde su mu komšije poznta imena svetskog džet seta. Obrazovaje je takođe stekao u Engleskoj, studirao je na najprestižnijim univerzitetima, gde je i upoznao Kristinu.

zet-zeljka-mitrovica

Instagram printscreen

Bio je najbolji student u svojoj klasi, a govori i nekoliko stranih jezika. Ima svoj privatni avion, obezbeđenje i veliki broj najskupljih automobila, koje menja gotovo svakodnevno. Voli kubanske cigara koje koštaju 1.000 evra po komadu, a na ruci mu je skoro uvek sat „Richard Mille” koji vredi neverovatnih 700.000 evra.

Inače, na njegovom Instagramu, gde mu je ime: Sheikh Don Czar Of London, na engleskom jeziku stoji:

Pravilo broj 1: Fokusiram se više na novac nego na ljude, jer nikad nisam sreo dolar koji mi se nije dopao.

PROČITAJTE I… Ćerka Željka Mitrovića SREĆNIJA nego ikad! Milijarder joj ispunio želju!

FOTO: INSTAGRAM/ INSTAGRAMPRINTSCREEN