Ćerka Željka Mitrovića
Star

28 Decembra, 2021 11:26

Ćerka Željka Mitrovića SREĆNIJA nego ikad! Milijarder joj ispunio želju!

Kristina Mitrović, ćerka Milice Željka Mitrovića, već dve godine uživa u harmoničnoj ljubavi sa ukrajinskim milijarderom Ilijom. Mladi biznismen, koji je Kristinu prošle godine zaprosio, naslednik je porodične kompanije koja se bavi proizvodnjom uranijuma, pa se često može čuti da je upravo on naslednik kralja uranijuma.

 

Krajem novembra proslavili su dve godine skladne veze, a javnost s nestrpljenjem iščekuje kada će mladi par stati na „ludi kamen“.

Da će porodica Mitrović praznike provesti na okupu pokazala je Kristina lično. Na njenu veliku radost, Ilija je konačno stigao u Beograd i praznična atmosfera je počela. U luksuznom domu jelka je već okićena, svetlo prigušeno, savršena atmosfera za uživanje u omiljenim serijama i filmovima.

Krisitina Mitrovic i Ilija

Instagram printscreen

„Božično raspoloženje“, napisala je kratko Kristina Mitrović i pokazala u kakvom luksuzu uživa sa verenikom, koji ne krije da obožava Beograd i porodicu buduće supruge.

Ilija obožava Željka i odlično je upućen u svaki njegov projekat. Podržava ga u poduhvatima, a i sa budućom taštom Milicom savršeno se slaže ‒ rekao je za „Kurir“ izvor blizak porodici Mitrović.

Gde će zaljubljeni par dočekati ponoć i Novu 2022. godinu još nije poznato.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN