Ćerka Željka Mitrovića verena
Svet

March 16, 2023 13:00

By

Plavokosi milijarder je prošlost: Ćerka Željka Mitrovića krenula dalje, pogledajte fotku poljupca sa poznatim pevačem FOTO

Prva ljubav Kristine Mitrović bila je dečija 

Prelepa ćerka televizijskog maga, Željka Mitrovića, nedavno je raskinula veridbu od plavokosog milijardera. Ipak, Kristinina prva ljubav bila je nevina i puna romantike.

Pročitajte: Kraj ljubavi – Zet Željka Mitrovića izbrisao sve slike sa Kristinom, potom objavio saopštenje

Željko Mitrović otkrio šta misli o raskidu

Iako je nedavno na svoju dvogodišnju veridbu sa milijarderom Ilijom stavila tačku, pre njega je bila zaljubljena u dečka, čije vam je lice zasigurno poznato. Kristina se, naravno nikada nije isticala po svojim ljubavima, već isključivo lepotom, talentima i manirima. Međutim, javnost kao gladni vuk često želi da zadire i u privatnost ne bi li usput saznali i nešto intimnije iz života omiljenih likova.

Pročitajte: Željko Mitrović pred svima otkrio šta zaista misli o bivšem zetu, sočno je opsovao FOTO

Kada se prvi put pisalo o emotivnom životu ćerke Željka Mitrovića, povod za to bila je prva ljubav Kristine Mitrović, Igor Lazarević.

Pročitajte: Željko Mitrović pred svima otkrio šta zaista misli o bivšem zetu Iliji, Kristina u suzama

Instagram

U to vreme Igor je bio finalista prve sezone popularnog takmičenja “Pinkove zvezdice”, a njih dvoje svoju romansu nisu krili. Bili su zaljubljeni tinejdžeri, a njihove fotografije na mrežama brojale su hiljade lajkova. Nakon godinu dana ljubavi je došao kraj, ali se o ovom raskidu tada nije mnogo govorilo.

Pročitajte: Kristina ne oprašta, sada je najsrećnija – Stigla prva poruka ćerke Željka Mitrovića nakon raskida od milijardera FOTO

– Trenutno nisam u vezi sa ćerkom Željka Mitrovića, Kristinom. Ne bih da pričam na tu temu i svoju privatnost čuvam samo za sebe – rekao je za medije Igor, nedugo posle raskida 2018. godine.

Kristina se na tu temu nije oglašavala, a da je krenula dalje javnosti je bilo jasno kada je na svom “Instagramu” obrisala fotografije sa crnokosim Igorom i zamenila ih fotografijama sa plavokosim milijarderom, sa kojim je u ljubavi uživala tri godine, piše Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story / Svet

FOTO: Instagram