Ćerka Željka Mitrovića
Svet

10 фебруара, 2023 13:00

Tako to rade nezavisne i jake žene: Ćerka Željka Mitrovića udarila bivšeg tamo gde najviše boli

Naslednica Željka i Milice Mitrović krenula dalje nakon raskida, izgleda kao milion dolara

Mezimica Željka Mitrovića, Kristina koja je svojevremeno bila glavna tema medija i zbog veze sa milijarderom Ilijom Riskinom, za kog je bila i verena, sada uživa sama i to ne krije.

Pročitajte: Ćerka Željka Mitrovića SREĆNIJA nego ikad 

Instagram

Ćerka televizijskog maga, mnogo putuje istovremeno uživajući u luksuzu o kom sanjaju sve mlade devojčice širom sveta.

Iako je pre samo nekoliko meseci javnost obaveštena o raskidu veridbe Kristine i Ilije, lepa naslednica Željka i Milice Mitrović se ne osvrće na ono što je bilo. Živi život punim plućima a svoje verne pratioce o tome redovno i obaveštava.

Na iznenađenje javnosti, pre nekoliko meseci kao bomba odjeknula je vest da su Kristina i Ilija raskinuli veridbu, ali to prelepu mladu damu nije sprečilo da dalje uživa u čarima njenog prelepog života.

Pročitajte: Šokiraćete se kako živi bivši zet Željka Mitrovića – Milijarder otkrio svoje pravilo broj 1

Bivši partneri nastavili su dalje ponosno i bez pompe, zadovoljni i srećni. Ilija se ne oglašava, a Kristina ponekad podeli fotografiju sa putovanja i egzotičnih destinacija u kojima se trenutno nalazi.

Tako je bilo i ovaj put.

Željkova mezimica podečlila je sliku sa luksuzne lokacije, kao što i sami vidite, a pored toga mnoge je oduševila odabirom stajlinga. Belim odelom indirektno je poručila da je u njenom životu prisutna samo sreća i da mesta patnji u njenom život više nema, a povrh svega, nkad nije bolje izgledala…

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram