Premijera filma Sandre Mitrović
PUCAJU OD PONOSA

October 18, 2022 22:15

By

Svi Mitrovići na jednom mestu: Željkova ćerka Sandra spojila majku i maćehu (foto)

Premijera filma Sandre Mitrović okupila brojne poznate ličnosti

Danas je jedan od važnijih dana za porodicu Mitrović, jer se upravo održava premijera filma “Komedija na tri sprata”, koju je režirala Željkova najstarija ćerka Sandra.

Pročitajte: Tatini milioni nisu je razmazili – Evo kako živi ćerka Željka Mitrovića i pevačice Hani

Beogradska publika tražila je kartu više za Sandrin prvenac u kome igraju najpoznatiji srpski glumci, među kojima su: Slobodan Boda Ninković, Jelisaveta Seka Sablić, Dragan Gagi Jovanović, Vesna Trivalić, Nataša Tapušković, Pavle Mensur, Vanja Nenadić, Miodrag Radonjić, Ljubomir Bandović…

Pročitajte: Svi su mislili da je u porodici Mitrović sve idilično, a onda je Željkova ćerka iz prvog braka otkrila istinu 

Rajko Ristić

A, da se u rad, znanje i talenat Željkove ćerke i te kako veruje dokaz su i brojni glumci koji su se našli u publici: Olga Odalović, Dragan Petrović Pele, Nina Janković, Mirka Vasiljević, Marija Petronijević, Slaven Došlo, Miodrag Radonjić, Anđela Jovanović i mnogi drugi.

Pored ljudi iz glumačkog sveta, u publici su se našli i brojni muzičari, političari, novinari…

Sandra spojila Hani i Milicu

Iako su joj podršku tokom premijere pružile brojne poznate ličnosti, Željkova ćerka je najsrećnija bila kada je na jednom mestu ugledala svoju porodicu.

Pročitajte: Željko Mitrović u suzama zbog ćerke – Nije ni sanjao da je spremna na ovo 

Rajko Ristić

Premijera filma Sandre Mitrović bila je prilika da se na jednom mestu nađu rediteljkina mama Hani i Milica Mitrović, druga supruga njenog oca. A, da ove dve dame neguju zdrave i normalne odnose, može se zaključiti i po tome što su na premijeru došle zajedno.

Rajko Ristić

 

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ