Kuća Miljane Kulić
Scandal

April 1, 2022 17:26

By

Drama u Zadruzi: Bebica pokušao da se ubije zbog Miljane

Dečko Miljane Kulić, Nenad Macanović Bebica pokušao je da se ubije zbog raskida za Miljanom Kulić. Bebica je pokušao da preskoči zidine oko Zadruge, i uspeo je da se popne na pet metara visok zid. Predm kamerama je sve delovalo kao da da dečko Miljane Kulić hoće da izvrši samoubistvo.

Međutim, dok je drama u Šimanovcima trajla, Lepi Mića je bio dovoljno trezven da priskoči u pomoć i porzgovara sa Bebicom, ne bi li ga odvratio od njegovog nauma. Na svu sreću Lepi Mića je uspeo. Njihov razgovor je izgledao ovako:

Nenade, molim te, siđi. Nenade, molim te, slušaj me, ja sam ovde, Nenade, silazi – ponavljao je Mića nekoliko minuta, ne bili ubedio Bebicu da siđe.

Pročitajte: Dečko Miljane Kulić povređe – Bebica iskašljava KRV i udara glavom o ZID

dečko miljane kulić

Printscreen YouTube

On je preskočio ogradu u Rajskom vrtu zbog celokupnog dešavanja i odnosa sa Miljanom. Bebicu je u pokušaju samoubistva odvratio Lepi Mića, koji ga je savetovao da siđe sa zida viskog pet metara, što je on posle dugog i mučnog  ubeđivanja i uradio. Bebica se na zdi Rajskog vrta popeo zbog svađe sa Miljanom Kulić.

Kulićka mu je zamerila zbog dosnosa sa porodicom, pa su pale i teške reči koje su isprovicirale Bebicu.

Šetaj, šetaj – gurala je Miljana Bebicu od sebe.

– Hvala ti što si pozdravio moju porodicu, klošarčino. Folirantu ja te znam – nastavila je Miljana.

Daj bre, ne lupaj – rekao je dečko Miljane Kulić

Ne obraćaj mi se više – rekla je Miljana.

https://twitter.com/ZadrugaOfficial/status/1509885662476095492?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1509885662476095492%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2Fstars%2Frijaliti%2F3904587%2Fmiljanin-decko-bezi-iz-zadruge

Dečko Miljane Kulić odlepio zbog svađe!

Nisi u pravu – rekao je Nenad Macanović Bebica,

Evo videćeš. Hvala ti što si pozdravio svoju porodicu. Skloni se od mene – rekla je Miljana.

Ne znam što to radiš, ništa nisam uradio – rekao je dečko Miljane Kulić.

Nisam sa tobom… Meni da govore da si ostavio decu zbog mene, ma ne pada mi na pamet. Doviđenja, ja ne želim da se mešam u te odnose sa porodicom. Završila sam sa tobom – ponavljala je Miljana.

FOTO: ATA IMAGES