Dejan Dragojevic
Scandal

12 Novembra, 2021 10:09

Dejan Dragojević POBEGAO iz rijalitija! Još ga traže!

Dejan Dragojević, kojem se slošilo nakon što je večeras video intimne scene supruge Dalile Dragojević i Filipa Cara, napustio je rijaliti „Zadruga 5“.

Dejan Dragojević POBEGAO iz rijalitija!

On je prvo ugasio cigaretu u ruku, što je šokiralo prisutne, a potom je u očaju izašao kroz prozor, te onda preskočio ogradu imanja.

Zadrugari nisu uspeli da ga zadrže među sobom, a ne zna se da li će produkcija uspeti da ga vrati u rijaliti.

Dalila i Dejan Dragojevic

Dejan je, podsetimo, nakon što je video gorepomenute kadrove Dalile i Cara, odmah počeo da proziva ženu, a onda je otišao da sedne, ne bi li se malo smirio. Skočio mu je pritisak, pa su zadrugari vikali da je čak 200, te se tresao, a vrlo brzo počeo je da plače pred svima, slomljen zbog nove situacije.

U nedelju ću da kažem u uživo programu da li da dođe advokat da odmah rešim pitanje razvoda. Nije isto znati i videti. Ovo je slika i prilika udate žene koja se drpa u rijalitiju. Užas! Nema gore – kazao je Dejan kroz jecaje.

Međutim, samo nekoliko minuta pre toga ništa nije naslućivala, da će pobeći, a još manje da će trađiti razvod.

Dejan Dragojević je odlučio da odgovori na prozivke zadrugara u emisiji „Gledanje snimaka“, kojima nije bilo jasno zbog čega on i dalje ne podnosi zahtev za razvod braka.

Dejan neće da bude kao Kija i Ivana Aleksić!

Šta vama predstavlja papir? Ja i dalje imam neki osećaj – rekao je Dejan.

A šta ako ti ne prođe, a Dalila ne traži razvod još 10 godina? – pitala ga je Matora.

Ja da sam našao devojku, zaljubili se, volimo, pričamo o bebi, a za drugu stranu me zabole, ja bih tražio razvod. Jer ja nemam osećanja prema drugoj osobi. Ne mogu ja ovako da tražim, kad i dalje imam neku vrstu osećanja – dodao je Dragojević.

Ja sam baš razgovarala sa Dejanom. Meni je sumanuto da prevarena strana ne traži razvod. Dalilu boli uvo, ona ima svoju vezu. Dejan kao da ne kapira. U priči sa mnom je rekao da će možda da dođe do toga za nedelju, dve, tri… da treba vremena. Ja mislim da bi mu lakše bilo da to uradi, pa makar i na silu. Kod Ša je zahtev podnela Ivana, povređana strana – istakla je Tara Simov.

Niko nije video Ivanu šta je radila u stanu… Svaki put je ulazila druga strana od spolja. Ja ovde, imam situaciju gde preživljavam šta preživljavam. Vi tražite od mene da budem Kija, Ivana A ne znate šta su one preživljavale napolju – govorio je Dejan.

Za Kiju znamo. Ja se slažem sa Đedovićem da Dejan ne treba da bude ovoliko staložen: „Neću da potpišem, što bih ja tražio razvod“. Sve ovo ukazuje na neku foliražu. I Dalila mi nije jasna. Onaj dan bes traži razvod i onda odjednom neće. Šta je razlog? – poručila je zadrugarka.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ IVAN VUČIĆEVIĆ