Vesna_Rivas
Star

6 Februar, 2022 13:00

Vesna Rivas OTKRIVA: „Dalilu još čeka oženjeni švaler iz Sarajeva s kojim je varala Dejana!“

Vesna Rivas presrećna je što je posle tri godine dobila Dalilu na sudu.

Iako su bili dobri, porodica Dragojević joj se ne javlja od kada je rekla da je Dejan sklon samoubistvu. Za STAR, Vesna otkriva mnoge tajne.

DALILA DRAGOJEVIĆ

ATA/IMAGES

Vesna Rivas OTKRIVA

Dobila si Dalilu na sudu, šta sada?

Dalilu sam tužila za uvredu i klevetu, jer je rekla da sam imala s**s sa Markom Perovićem. Odmah sam je dobila na sudu i sad čekam da li će uložiti žalbu na presudu. Inače, treba da mi plati 150.000 dinara plus 130.000 dinara troškove suda. Tako da ona meni za sada već duguje 5.000 evra. Biće joj uvedena zabrana, pa će sva primanja koja ima u Srbiji biti stopirana dok mene ne isplati. A i ako bude pobegla u Bosnu, neće moći da uđe u Srbiju dok ne plati sve to.

Jel te zovu Dejanova majka i brat?

Bili smo u kontaktu, međutim, od kako je počela Zadruga 5, nisu mi se više javili. U OK smo odnosima, ali ja nemam nameru da ih zovem.

david dragojević

Instagram printscreen

Jel te iznenadio Dejan onim samopovređivanjem?

Nije me iznenadio, jer sam i ranije prisustvovala njegovim ispadima. Pozabavila sam se njegovim rodnim kodom. On ima broj 966, a to je kod koji je sklon ubistvu i samoubistvu. On je borac za istinu i pravdu. Za svoje bi poginuo, a on je izabrao da se uništi zbog neke žene, odnosno Dalile.

Da li su oni hteli da budu kao Kija i Sloba?

Dalila se gubi u Zadruzi, jer ne može da odvoji stvarnost od rijalitija. Ona je bolesnica kojoj je bitno samo da bude u kadru. Mali Dejan je lenština. Njih dvoje nisu sposobni da bi bili Sloba i Luna, ili kao Marko i Luna. Nisu oni ti likovi, oni su srednja klasa rijaliti igrača. Sad su malo iskočili na površinu jer su uradili nešto što nije viđeno.

Jel ovo njihov definitivni kraj?

Nije još, jer njih dvoje kada izađu moraju da reše podelu svega što imaju. Dejan neće biti više sa njom, to je definitivno, njemu je samo bila potrebna potvrda sa strane da mu neko kaže da će sam mnogo bolje da se unovči. I psihijatar kod koga ide isto ga bodri. Njemu je samo bitno da ništa ne radi. Spreman je čak i da nađe neku bogatu sa detetom koja će da ga izdržava.

Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic foto Ivan Vucicevic (312)

Ivan Vučićević

Jel Dalila još ima onog oženjenog dečka napolju?

Ima, on je u Sarajevu i oženjen je i dalje. Ona mislila da će zbog nje da se razvede. Ostaće on njoj i dalje k*es kombinacija kao i do sada, i to ako uopšte bude smela jedno vreme da ide u Bosnu.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ