Svet

30 Januara, 2022 15:00

Bosanski reper Vuyo otkriva: „Dalila je tražila da vršim malu nuždu po njoj!“

Dalila Mujić u mladosti nije birala način da dođe do medija, pa je kako priča bosanski di džej Vujo, želela da bude u njegovom spotu!
To je bila, koliko se sećam 2012. Te godine sam ih ozbiljno štancao, snimio dvadesetak spotova i trebale su nam cure. Pošto su se javljale devojke iz svih krajeva, bilo je cimanje da svakoj kažemo da dođe do nas, pa smo prvi krug radili preko neta, a onda su dolazile odabrane. Tako se meni javila Dalila Moreno. Skidala se na skajpu, pokazivala grudi, guzila se u kameru. Uvek je bila punačka, ali je znala to da nosi. Ribe koje su dolazile na snimanje znale su da ide zezanje i umesto da dobiju sto evrića znale su da će biti je*ane. Dobro njima, dobro nama, svi zadovoljni.

PROČITAJTE: Ovo niko nije očekivao! Dalila i Car dobiće ovaj luksuzni poklon!

Bosanski reper Vuyo otkriva: „Dalila je tražila da vršim malu nuždu po njoj!“

Tako smo se i viđali, seksali se, a ona nije imala granica! Njoj šta god da radiš, nju to loži. Tako mi je jednom prilikom pred svr*avanje tražila da pi*am po njoj. Riba opičena skroz. Dolazila je često kod nas u studio, mi varimo, opustimo se, ona i cure se opuste, i kreće zezanje. Mi smo ih zvali „koleginice“, to nam je bila neka fora – priča nam Vujo, koji dodaje da na kraju od poslovne saradnje ipak nije bilo ništa.


Ona se kačila na mene da bi bila medijski aktivna. Imala je sve te slike i snimke na fejsu mislim, ali kad je skapirala da se stidi svega što ima veze sa njenim Moreno životom, sve je izbrisala i nastavila dalje da grebe da postane poznata. Uspela je, a na koji način, to je već druga priča.

PROČITAJTE: HAOS U PORODICI! Đani hteo da bije starijeg sina! Snajka kriva za sve!

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ, PRIVATNA ARHIVA