Najnoviji video Dejana Dragojevića
Svet

January 14, 2023 13:45

By

Sušta suprotnost Dalili i Aleksandri: Dejan Dragojević uslikan dok se ljubi sa novom devojkom FOTO

Nova devojka Dejana Dragojevića konačno uslikana

Iako je pre samo nekoliko meseci govorio kako veruje sada već bivšoj devojci Aleksandri Nikolić dok ju je pratio u Zadrugu 6, Dejan Dragojević ubrzo je doživeo još jednu izdaju. Naime, Aleks ga je prevarila ni manje ni više nego sa Filipom Carom koji je Dragojeviću prošle godine uništio pet godina dug brak sa Dalilom.

Pročitajte: Dejan Dragojević progovorio o bolesti s kojom se bori – Nema mi pomoći

Nova devojka Dejana Dragojevića

Foto: Ata Images

Dragojević je javno ostavio Nikolićevu kada je uvideo šta se dešava u Beloj kući, a ubrzo nakon raskida pronašao je sreću kraj lepe crnke. Naime, nova devojka Dejana Dragojevića sve do sinoć uspešno se sakrivala od objektiva paparaca. Pre nekoliko nedelja pojavila se vest da je Dejanova nova izabranica voditeljka Tamara Galijano što je on demantovao govoreći da mu nije jasno zašto je Tamara potvrdila neistinitu priču.

Fanovi pobednika Zadruge 5 jedva su čekali da vide ko je nova devojka Dejana Dragojevića, a sinoć im se ta želja i ostvarila. Novopečeni golupčići su zajedno sa Ivanom Šopić i Stefanom Karićem dočekali pravoslavnu Novu godinu u jednoj diskoteci, a tom prilikom su i osvanule fotografije na Instagramu gde se vidi kako izgleda Dragojevićeva nova ljubav.

Pročitajte: Dejan Dragojević konačno progovorio o Aleksandrinim aferama – Ne znam šta da mislim, previše laži tu ima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan (@dejan_dragojevic.deki)

Svi su se složili da zanosna crnka ni malo ne podseća na Dejanove bivše ljubavi, a kako su celo veče razmenjivali nežnosti jasno je da Dragojeviću i anonimnoj devojci u ljubavi cvetaju ruže. Poznato je mlada dama već upoznala i ostatak porodice Dragojević te da su je svi sa oduševljenjem prihvatili.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić