Janjuš
Svet

January 17, 2023 13:04

By

Janjuš je u Zadrugu ušao sa specijalnim zadatkom: Evo šta će morati da uradi i za koju sumu

Janjuš dobio zadatak koji će morati da ispuni u Zadruzi 6

Marko Janjušević Janjuš nekoliko puta je učestvovao u rijaliti programima, a sad je ponovo ušao u Zadrugu 6, gde se nalazi i njegova bivša devojka Maja Marinković.

U medije su dospeli i detalji Markovog ugovora sa produkcijom.

– Marko je potpisao ugovor za Zadrugu 6 još pre nekoliko meseci, ali je produkcija čekala pogodam trenutak da ga useli – rekao je izvor.

Pročitajte: Janjuš nikad iskrenije o Maji i pomirenju – Samo je mene volela

Rajko Ristić

– Janjuš je ovoga puta uz pregovore sebi obezbedio nove i bolje uslove, a u šou je ušao za 50.000 evra. Pored toga što ga publika voli zbog njegove iskrenosti i duhovitosti, on je u Zadrugu ušao i sa specijalnim zadatkom koji je u neku ruku i osveta lične prirode.

Poznata je strasna veza između starlete Maje Marinković i Janjuševića, ali i njene avanture sa Fillipom Carem, kao i netrpeljivost prema Aleksandri Nikolić s kojom je Car bio u vezi. Više je nego očigledno da Janjuš ulazi da pomrsi konce Maji i Caru, ali i da se osveti jednom od svojih najvećih suparnika u zavođenju.

Pročitajte: Maja Marinković zadala Caru finalni udarac – Janjuš je bio bolji ljubavnik od Filipa 

Instagram

– Janjaš je ušao u Zadrugu da se osveti. Car je u vezi s Majom, a on se namerio da bude sa Aleksandrom, s kojom je bio Filip.

Kako stvari stoje, to mu neće biti naročito veliki problem jer oni Aleks imaju istoriju odnosa iz prethodnih sezona. Na taj način osvetiće se i Maji, koja i dan-danas ne propušta priliku da spomene da je Janjuš njena najveća ljubav u životu i muškarac koji je u njenom srcu ostavio najveći trag – završava izvor za Rijaliti plus.

IZVOR: ALO

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM