Star

5 Decembra, 2020 19:00

BIVŠA devojka otkriva: „Alen je AGRESIVAN i bolesno LJUBOMORAN!“

Nakon što su Alen Hadrović i Maja Marković raskinuli, oglasila se i njegova bivša devojka koja je otkrila do sada nepoznate detalje.

„Maja treba da moli Jocu za oproštaj! Zavrnuo mi je ruku jer sam obukla minić!“

Ona tvrdi da je Alen agresivan i da se u vezi za sve pita samo on, kao i da je bolesno jubomoran, piše novi broj tabloida STAR.

– Alen kao momak nije loš, i kao drug je super, ali za vezu je katastrofa. On i ja smo se upoznali u klubu, razmenili brojeve i započeli vezu. Na početku, prvih mesec dana je bilo idealno, nestvarno, džentlmen, zaštitnik, predivne pouke je slao, a onda je počeo malo po malo da pokazuje ljubomoru. Znao je da imam druga iz vrtića još, da smo kao brat i sestra, a on mi je zabranio kontakt sa njim. Ubeđivao me da me taj momak gleda na drugačiji način. Tražio mi je šifru od telefona, proveravao mi društvene mreže i kada bih se pobunila on je govorio da krijem nešto čim tako reagujem. Manipualtor, ja sam se zaljubila, a on je to koristio i pretio da će da me ostavi –  započela je priču Alenova bivša devojka.

– Kada izađemo, nisam smela da gledam okolo, odmah bi mi napravio scenu i govorio kako sam gledala u nekog muškarca. Ma, psihički nisam mogla više. Raskinuli smo nakon četiri meseca. Bili smo kod njega i trebalo je da krenemo na rođendan kod moje drugarice, obukla sam kratku haljinu, i on kada je video rekao mi da se momentalno presvučem jer izgledam kao kurva. Pobunila sam se i rekla da se neću presvući i da mi je muka od njegove neosnovane ljubomore. Krenuli smo da se svađamo i on mi je tada zavrnuo ruku, on onoliki, meni od 55 kilograma, u sekundi sam mislila da mi je polomio – priča devojka i dodaje:

– Tada sam mu udarila šamar i rekla da mi se nikada ne obrati u životu. Pokupila sam sve stvari i napustila stan. Pisao mi je danima i zvao a onda sam mu zapretila da ću ga prijaviti policiji za uznemiravanje i prestao je da me zove. Sreli smo se nekoliko puta u klubu jednom, ni ćao mu nisam rekla. Maji je bolje ad se povuče na vreme i da moli onog Jovicu da joj oprosti! – završava za STAR Alenova bivša devojka.

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR