Svet

25 Novembra, 2020 20:00

Alen OTKAČIO Maju! „Nismo zajedno, ne mogu tek tako da PREĐEM preko nekih stvari! (VIDEO)

Alen Hadrović otkrio je na radiju „Amnezija“ da više definitivno nije sa Majom Marković nakon što je dobila stvari koje joj je kupio bivši verenik Jovica Putniković.

Neće da joj oprosti tako lako!

– Maja i ja nismo zajedno, tako će i ostati za sada, ja sam rekao da ne mogu tek tako da pređem preko nekih stvari. Ja negde verujem da ona nema emocije prema Joci, bivšem dečku, vereniku. Ja sam verovao u to i pre, ja se plašim da ako se pomirimo, da se ne ponovi takva situacija, to mi je u glavi tako. Ja nisam promenio mišljenje o Maji, ali da li ima neka osećanja ili nema, da li ima grižu savesti ili i osećanja, ne bih želeo da mi se tako nešto ponovi – rekao je Alen i dodao:

– Mislim da će se Ivana i Maja odvojiti zbog mene. Ja blejim sa ljudima, družim se, nisam od onih koji se uhvate devojke i samo sam sa devojkom. Mislim da njihovo prijateljstvo neće opstati, mislim da je to neki strah, mislim da joj ne puni glavu protiv mene.

Zatim je došla i Maja kako bi prokomentarisala ono što je čula.

– Da li ćeš se boriti? Da li je tvoje iskreno mišljenje o stvarima, da se ti odaljiš od njega? – pitao je Bora.

– Naravno da da, sa Alenom. Kada su stigle stvari, ja jesam bila pogubljena, u tom momentu prišao mi je Mića i pitao me je da li me je to sve pogodilo, naravno da jeste. On mi je rekao da je najbolje da malo prenoći, da sagledam celu situaciju, tako sam i uradila. Možda sam rekla pregubo da se odvojim od njega. Jednostavno pogodilo me je to, dobila sam tu neku realnu sliku spolja.

– Da li bi pružila Joci drugu šansu, a da nisi sa Alenom? – direktan je bio Bora.

– Ne – kratko je odgovorila Maja.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ ATA IMAGES/ PRINTSCREEN