Star

3 Novembra, 2020 13:00

SA SUZAMA U OČIMA! Maja se nakon PREVARE obratila bivšem VERENIKU: „Nemam više EMOCIJA!“ (VIDEO)

Zadrugarka Maja Marković koja je javno prevarila verenika Jovicu Putnikovića, konačno je skupila hrabrosti i obratila mu se direktno u kameru!

Ne može protiv sebe!

Naime, sve je započelo kada je tokom emisije Bora Santana ispričao da je dobio poruku od bivšeg zadrugara koji se druži sa Jovicom.

– Evo, ja sam dobio poruku od jednog našeg bivšeg zadrugara, koji je baš dobar sa njim: ‘Jesi li video šta se desilo sa Jocom? Vidi šta je sudbina, on je patio za njom, ne zna šta da radi, čuo sam se pola sata pre toga sa njim i rekao je: ‘Idem da vozim motor pun gas, pa i da poginem, boli me uvo’ – otkrio je Bora, dok Maji nimalo nije bilo svejedno.

– Joca i ja smo imali dobru vezu. Kad sam izašla iz braka, ja sam upoznala Jocu i moji roditelji nisu bili za to, ali sam ja bila ta koje je želela da nam da šansu. On jeste bio uz mene i uz moje dete, sve je brzo krenulo, ali to je moja greška. Kada sam ušla ovde, i to što je on turirao motorom, sve mi je značilo. Ja sam počela da se družim sa Alenom, i emocija je bila jača nego prema Joci! Pokušali smo da se distanciramo, ali nismo uspeli. Meni je mnogo krivo i jako me boli. Da sam napolju ja bih bila pored njega,  ja nisam loša osoba i ovo je prvi put da mi se ovo desi – rekla je Maja sa suzama u očima, a onda se obratila Joci preko kamere:

– Izvini zbog svega što se desilo, znam da nije trebalo da se desi, desilo se, ovo je nešto jače. Izvinjavam ti se i oprosti, ako ne, prihvatam i to. Jednostavno ti i ja smo završili, to je to, ja emocija prema tebi nemam više, ali te volim kao čoveka. Znam da ti je loše, znam da ti je teško, i meni je, iako ovi ljudi govore da nije. Ja nisam takva da plačem i vrištim, teško mi je, ali desilo se šta se desilo. Meni se ovo desilo prvi put u životu – rekla je uznemireno zadrugarka.

Pogledajte video:


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ ATAIMAGES