Scandal

26 Oktobra, 2020 22:00

Nijedna „Zadruga“ NE MOŽE DA PROĐE BEZ NJE! Teodora Džehverović otkriva sve o odnosu sa Anđelom!

Nova epizoda najgledanije emisije „Ami G Show“ je na programu TV Pink i ovog utorka uživo od 22 časa. Ognjen Amidžić je, kao i uvek, okupio veoma interesantnu ekipu – pevačice Milicu Todorović i Teodoru Džehverović, repera Cviju, Miloša Ivanovića poznatijeg pod imenom Lošmi Panda, kao i suprugu košarkaša Ognjena Kuzmića, Tomišu Romo.

Teodora Džehverović skrenula je pažnju na sebe učešćem u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima „Zadruga“, a danas je jedna od najtraženijih mladih pevačica na javnoj sceni. Teodora sa svakom novom pesmom niže uspehe, ali čini se da nijedna sezona „Zadruge“ ne može da prođe a da se ne spomene njeno ime, posebno otkako je u „Zadrugu 4“ ušao njen bivši dečko Anđelo Ranković.

Zadrugari sve češće govore kako Anđelo i dalje nije preboleo pevačicu, a šta Teodora ima da kaže na tu temu, kako komentariše njegovo učešće, da li je u njenoj vezi sa Ninom Čelebićem sve u redu i da li ih pogađaju komentari o Anđelu, saznaćete u emisiji „Ami G Show“. Osim o privatnom životu, Teodora će govoriti i o planovima u sve uspešnijoj karijeri. Sa Teodorom će u emisiji biti i njen veliki prijatelj i saradnik, popularni reper Stefan Cvijović Cvija, koji će otkriti novitete na poslovnom planu.

U studio kod Ognjena stiže i Milica Todorović, koja je u proteklom periodu uspela da dovede liniju do savršenstva. U prvom gostovanju posle dužeg vremena, Milica će pričati o karijeri, novim projektima, ali i onome što interesuje javnost – da li se pomirila sa bivšim dečkom Petrom Strugarom, da li ima novu ljubav ili uživa u slobodi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Ivanović 🐼 (@losmipanda) on

Možda ga kao Miloša Ivanovića ne znate, ali Lošmi Panda je dobro poznat svima koji su na društvenim mrežama. Lošmi Panda je popularnost stekao na Instagramu i Jutjubu, a najpoznatiji je po svom alter egu Jadranka. Iza sebe ima nekoliko uspešnih pesama, a poslednja „Splavaruša“ ima skoro 2.000.000 pregleda za samo dva meseca! Na Instagramu ga prati više od 260.000 ljudi, a isto toliko pratilaca ima i na Jutjubu. Odnedavno ga možete gledati kao domaćina jutarnjeg programa „Ustanak“ na RED TV, a šta ima da kaže o svojoj popularnosti, odakle crpi inspiraciju i šta mu je doneo angažman na televiziji nove generacije, Lošmi Panda otkriva u emisiji „Ami G Show“.

Ognjen će ugostiti i suprugu košarkaša i reprezentativca Srbije Ognjena Kuzmića, Amerinkanku Tomišu Romo. Tomiša dolati iz San Franciska, a Ognjena je upoznala tokom njegovog angažmana u Americi. Njih dvoje su u Americi obavili građansko venčanje, a imaju dvoje dece: ćerku i sina. Nakon Ognjenove tešeke sabraćajne nesreće, Tomiša boravi u Srbiji, a ističe da je izuzetno zavolela našu zemlju i običaje. Ona na Jujtubu ima svoj kanal o roditeljstvu „Mamini dnevnici“, gde kroz zanimljive videe objašnjava kako izgleda njen život nakon rođenja drugog deteta, i kako uspeva da uskladi sve obaveze oko kuće i dece.

Ognjen će goste staviti na lude izazove, zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije „Ami G Show“ u utorak 27. oktobra uživo u 22 časa na TV Pink.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ BOJAN VUKOVIĆ/ ATA IMAGES/ INSTAGRAM