miljana tuži zolu
Star

17 Oktobra, 2021 22:00

Zola ucenio Miljanu! Tražio joj pola HONORARA za ovo!

Dok se Miljana Kulić poverava zadrugarima kako sa Zolom uveliko radi na bebi, njeni roditelji Marija i Siniša zdravstveno su sve lošije. Iako je Marija nedavno išla u Istanbul kako bi radila kontrolni skener i videla u kom smeru dalje treba da ide njeno lečenje, nesrećna žena i dalje nema mira.

Zola ucenio Miljanu!

Siniši i Mariji je doktor zabranio da gledaju rijaliti i čitaju vesti jer ne smeju da se potresaju. Međutim, jedna rođaka im je javila da je saznala da je Miljana ponovo obećala Zoli pare, i to veliku svotu. Kako se pohvalio Miljana je deo novca koji je uzela unapred za svoje učešće u rijalitiju sakrila od majke i oca i dala je Zoli. Zato on sada izlazi i provodi se po Beogradu i troši taj njen novac. Marija je poludela kada je čula. Ne može da veruje da Miljana ponavlja sve od prošlog puta kada mu je dala preko 20.000 evra koje je on potrošio na kockanje – objašnjava Kulićeva bliska prijateljica za Star i nastavlja.

Zola ucenio Miljanu

Kako je jedino Zola primio u kuću kad su je roditelji izbacili na ulicu, Miljana mu je obećala pozamašnu svotu novca. U stvari, njih dvoje su skovali plan. Miljana se vratila u rijaliti da zaradi još novca, a Zola bi trebalo da uđe malo kasnije. Njih dvoje imaju dogovor da ćute o novcu zbog njenih, a kada ona bude dobila i drugi deo para, njemu opet treba pola da prebaci na račun. Zola je muze kao ovcu, ali kako je jedino on trpi, pristala je na sve – zaključila je prijateljica.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ