Marija i Sinisa Kulic
Svet

8 Decembra, 2021 15:36

Marija i Siniša OČAJNI! Miljana ni zbog čega ne ŽALI!

Miljana Kulić nakon diskvalifikacije napustila je Zadrugu, i čeka da neko dođe po nju. Sa druge strane, Marija i Siniša su van sebe zbog nastale situacije i brinu se oko kazne.

Marija i Siniša OČAJNI!

Sada su se povodom čitave situacije za oglasili Miljanini roditelji, Siniša i Marija Kulić koji su imali da poruče samo jedno:

Nikako se ne osećamo! Ne komentarišemo to, prijatno – poručili su Marija i Siniša za Pink.rs.

Kontroverzna Nišlijka nalazi se ispred pumpe i čeka da dođu po nju. Inače, upravo tu je i nakon prošle diskvalifikacije čekala da prevoz kako bi otišla u Niš. Ona je za Informer istakla da se ne kaje zbog svog postupka i da bi opet isto uradila.

Ne sećam se zašto su me izbacili, ne znam. Opet bih sve isto uradila. Nije mi žao. Još gore bih mu napravila. Nikada se više neću vratiti – rekla je Miljana prvi put nakon diskvalifikacije.

miljana kulic

Bojan Vuković

Bila sam kod psihijatra pre tri dana, gde mi je prepisana terapija i to je dostavljeno produkciji, ali ja non stop nisam dobijala terapiju, a to su psihijatrijski lekovi sa kojima se ne treba igrati. Mnogo sam razočarana u produkciju, Filip Car mi je prskao usta protivpožarni aparat, polio me je štrokavom vodom, punom domestosa u facu, niko nije reagovao. Deniz me je gurnula, udarila sam glavom od pod, nisu hteli da me odvedu kod doktora. Strašne stvari, tu bih stavila tačku – rekla je Miljana, pa dodala:

Dino mi je psovao majku, govorio sve i svašta. Po mene će doći vozač. Marija i Siniša su presrećni što sam diskvalifikovana jer su videli da se kidam tamo i šta mi se dešava. Nisu presrećni mojim postupkom, a ja kažem, ovo je samo početak. – poručila je Miljana, prenosi Kurir.rs.

Miljana je istakla da joj nije žao što je urgirala kod produkcije da Zola uđe u „Zadrugu“.

I ja sam presrećna, samo me je koristio. Ime mu loše zvuči na mojim usnama, ne bih da izgovorim njegovo ime. Nije mi žao što ga je produkcija vratila u rijaliti, jer ne bih videla ko je i dalje bi me muzao i iskorišćavao. Ovo je definitivno kraj sa svima – rekla je Miljana.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ