Rijaliti zvezda Miljana Kulić
Scandal

8 Decembra, 2021 13:22

Miljana Kulić DISKVALIFIKOVANA iz Zadruge jer je Zoli razbila glavu! Izgubiće KUĆU?!

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz Zadruge“nakon što je bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli razbila štiklom glavu dok je spavao. Sada postoji mogućnost da izgubi kuću, zbog diskvalifikacije i kazne koju treba da plati.

Miljana Kulić DISKVALIFIKOVANA!

Veliki šef je poslao pismo, a Kulićeva je odmah morala da napusti Belu kuću.

Zadrugari, doneli smo odluku da Miljana bude diskvalifikovana zbog toga što je Zoli razbila glavu dok je spavao. Po ugovoru koji je potpisala tužićemo je i na ime diskvalifikacije tražićemo sumu od 50.000 evra. Miljana neka odmah napusti Zadrugu – pročitao je vođa, a Kulićeva je odmah počela da se pozdravlja sa takmičarima.

Znaš ti šta je ono bilo. Sav je bio krvav. Nije se pomakao, jaukno nije. Ona ga je iznabadala na spavanju sa štiklom. Samo ruhnom je odmahnuo – prepričavao je zadrugar incident od sinoć.

Lazar Colic Zola

Printscreen

Na to se nadovezao i Stefan Karić.

Pukao sam kao zvečka. Mučno mi je sve. Zamisli tako spavaš i neko te udari. Oka nisam sklopio – govorio je Stefan Karić kroz suze, on je istakao da mu je veoma teško bilo da gleda dok je Miljana razbijala glavu Zoli.

Ona ima kad treba da se javlja psihijatru zbog sudskih procesa. Marija dok je bila tu menjala joj je terapiju, gledala kako reaguje. Ona je tamo naloži i tako zaglave, a potpisala je Marija menice za kuću. Rekla je ako bude diskvalifikovana uzeće joj kuću – pričao je Marko Đedović.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ