zolina majka
Svet

27 Novembra, 2021 21:00

Drug sve otkrio: „Zola MUZE Miljanu, UNIŠTIO je sve Kuliće”

Lazar Čolić Zola pokazao je pravo lice i zašto je u vezi sa Miljanom kada je odbio da potpiše ugovor po kom se novac od Zadruge prebacuje na njen račun iako je ona pristala da svoj honorar podeli sa njim, što je bio uslov produkcije za njegov ulazak. Njihov zajednički prijatelj Ivan Mitić kaže da je ovo samo nastavak Zolinih malverzacija pošto on samo muze Miljanu.

Zola muze Miljanu!

Klasičan manipulator. Miljani i Zoli je moj prijatelj Nebojša Bojović davao pare na zajam, zapravo Miljana se zaduživala za Zolu. Oni su bili kod mene smešteni pre ulaska u Zadrugu. Ja Miljaninog oca Sinišu znam godinama, moj pokojni otac i on su bili baš dobri prijatelji. Sve Zoline dugove vraćala je Miljana, a Zola se uvek krio iza nje. Miljana zbog njega stalno sebi pravi probleme, čak je i iz rijalitija izašla samo da bi njega uvela unutra. I smanjili su joj honorar opet zbog njega. Nedeljni honorar od 4.200 evra, zbog Zole su joj smanjili na 2.500 hiljade, dok su njemu dali 2.000 – kaže Ivan za Svet i dodaje da je Miljana na svoje ime pozajmljivala novac za Zolu kako bi imao da se kocka.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Kulic (@marijakulic_mtaz)

Miljana je zadnji put uzela od Nebojše 2.000 evra, a sa strane ko zna kolko je on dužan. Samo nekoj online kladionici duguje preko 20.000 evra. Miljana sve vreme vuče Zolu, a on zahvaljujući njenim poznanstvima uzima novac. Bukvalno krade od nje, jer on novac ne vraća, već ostavlja nju da tim ljudima od kojih je on uzeo, ona isplaćuje pare. Cela porodica Kulić propada zbog njega, ne zna se ko se više nervira da l’ Marija ili Siniša, žao mi je tih ljudi. Zola iskorišćava Miljanu i sa njom će biti samo dok ona ne vrati sve njegove dugove. Zola nije takav kakvim se predstavlja, on dosta laže. Miljana ima problem u glavi, ali je dobar čovek. Istina je da je Zola nju uslovio da će biti s njom samo ako vrati njegove dugove. Hteo sam da ga vodim u šumu da mu objasnim neke stvari, ne može Miljanu da zajebava. Zola mnogo laže, a tera i Miljanu da laže zbog njega. Ona koliko god da je luda, nema lošu dušu i jako je požrtvovana. Ja sam rekao Zoli, ako si muškarac moraš da je vadiš iz problema a ne da je kanališ još više. Ali on ne može ni sebi da pomogne, njemu je jedini izvor novca Miljana. Hteo sam da mu pomognem da ga ubacim da radi negde, ali ne vredi. Mogao je da bude di džej, ali neće, on je jedan običan trut – priča Ivan koji je Zolu vodio da podigne unapred uplaćen deo honorara pre ulaska u Zadrugu.

Miljana je ušla a on je dve nedelje boravio kod mene pre nego što je otišao tamo. Ja sam ga vodio da podigne
tih 20.000 evra koje mu je Pink televizija unapred uplatila. Zamolio me da ne kažem njegovim dužnicima i kriminalcima koje je pare podigao, da ne bi morao da im vraća, nego čisto malo da ih podmiri sa hiljadu, dve evra, a ostatak je verovatno spiskao na kocku.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ