Scandal

9 Oktobra, 2021 16:00

ŠOK! Stanija otkriva sve TAJNE Subotićkinog muža Pece!

Kako SCANDAL! saznaje, Stanija Dobrojević ima Aleksandru Subotić u šaci!

Stanija otkriva sve tajne!

Naime, Stanija je poludela jer je primetila da se Aleks, kako je rekla, nadmeno ponaša od kada se dobro udola za biznismena Pecu Raspopovića, pa je komentarisala među svojim prijateljima da to nije u redu i da među nama ima dosta ljudi koji jedva sastavljaju kraj s krajem, te smatra da se Subotićka neprimereno ponaša. Zato se malo raspitala po Novom Sadu jer zna neke Pecine prijatelje, pa sad, navodno, ima Aleks u šaci.

Ne znam šta je to Stanija saznala, ali mislim da je nešto čula o Peci, kao neku njegovu mračnu tajnu. Ako joj Aleks stane na žulj, to će sigurno reći i javno. Čuva to kao keca u rukavu, ali je sigurno neće prva dirati. Znate Staniju, nikad ona ne ide u rijaliti nespremna. A kako će se njen i Aleksandrin odnos razvijati dalje, ostaje da vidimo – kaže  izvor Scandala! i dodaje:

Aleksandra jeste dosta drugačija od kada je sa Pecom, posebno od kada imaju sina. Živi na visokoj nozi, mnogo joj je lakše. Mada, ona i sama zarađuje preko reklama, nije sve dobila od Pece, ali eto, Stanija smatra da se ona folira, pa je zato, navodno, iskopala neke tajne o Peci.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ