Dejan Dragojević o Zvezdanu i Ani
Svet

5 Februar, 2023 11:15

Dejan Dragojević raskrinkao Zvezdana i Anu: Sve je ovo dogovor, loše kopiraju mene, Dalilu i Cara

Dejan Dragojević o Zvezdanu i Ani nema lepo mišljenje

Pobednik pete sezone „Zadruge“, Dejan Dragojević i tokom ove sezone Zadruge doživeo je ljubavni brodolom kada je ostavio Aleksandru Nikolić ponovo zbog Filipa Cara sa kojim ga je prevarila i bivša supruga, Dalila Mujić. Ostavio je devojku javno i već neko vreme uživa u novoj ljubavi pored brinete, Jovane međutim Zadruga će uvek biti jedna od njegovih omiljenih tema za razgovor.

Pročitajte: Sušta suprotnost Dalili i Aleksandri – Dejan Dragojević uslikan dok se ljubi sa novom devojkom FOTO

Dejan Dragojević o Zvezdanu i Ani

Youtube printscreen

Tako je sada progovorio Dejan Dragojević o Zvezdanu i Ani i izneo niz šokantnih detalja o odnosu nevenčanih supružnika. Naime, on je ubeđen da Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić sve glume i da su se zapravo dogovorili da je on prevari u „Zadruzi“ samo kako bi se dočepali glavne nagrade od 50.000 evra:

– Pošto je bio u zatvoru i nikad nije radio, Zvezdan ne može da se zaposli. Ana je pokušavala da zaradi neki novac u salonu, ali im to očigledno nije bilo dovoljno i onda mu je verovatno rekla: „Hajde da idemo u rijaliti, ti se potrudi s nekom pričom!“ Međutim, Zvezdan je malo dosolio priču. Ona mu je već prelazila preko prevara, pa što ne bi i preko ovoga s Anđelom?! Siguran sam da je ovo sve inscenirano! Ma potpisujem da je ovo samo loš dogovor. Mnogo su pratili petu sezonu, jer prepoznajem situacije u kojima kopiraju mene, Dalilu i Cara kaže Dejan i dodaje da je Ćurčićeva mnogo namazanija nego što mu je delovala u prvi mah:

Pročitajte: Drugarica otkrila jezive detalje iz Anine prošlosti – Zvezdan je pokušao da je ubije, on je rođen bolestan

Dejan Dragojević o Zvezdanu i Ani

Foto: Youtube printscreen

– Ušla je sa stavom, ali kako dani prolaze, sve mi postaje jasno! Zar niste videli vatreni ples, zagrljaje , suze?! Loša gluma! Ljudi, žena priča kako je dan i noć gledala prošlu sezonu i kako će ući u „Zadrugu 7“ i „Zadrugu 8“! Sve je to plan! Takođe, svesna je da je Zvezdan nikad nije voleo, jer da jeste, oženio bi je.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Informer

FOTO: Youtube printscreen/Rajko Ristić