Star

10 Septembra, 2021 17:00

Rialda se sveti Kenanu! Isplivala istina o RASKIDU!

Kao bomba odjeknula je vest da su Rialda i Kenan raskinuli! Kako Star saznaje, Kenan je otputovao za Sarajevo i šokirao pevačicu kada joj je poslao poruku da stavlja tačku na njihovu vezu. Rialda, koja je planirala budućnost sa njim, sada je rešila da mu se osveti jer je saznala da je ostavio zbog priče da se viđa sa jednim menadžerom.

Rialda se sveti Kenanu!

Rilada je bila šokirana, trebalo je da odu na more i sve je bilo kako treba! On je pošao u Sarajevo na tri dana po neke stvari i onda je obavestio da su raskinuli. Naravno da je plakala, nije mogla da shvati šta se desilo. Saznala je preko neke zajedničke drugarice da Kenan priča da je ostavio jer je čuo da se ona viđa sa nekim menadžerom, i da je čak dobio i dokaze za to! Poludela je, i obećala je da na tome neće ostati, i da će da mu se osveti za sve. Nije Kenan uopšte toliko fin i sladak kako se predstavlja, a to je sada shvatila i Rialda. Saznala je u ovih nekoliko dana svašta, i kome je pisao, i kako je nju kod pojedinih ogovarao kojima je otkrio njene najveće tajne koje je samo njemu ispričala. Sve je to Rialda saznala, i kada mu bude servirala osvetu, neće moći da se oporavi – kaže za Star izvor blizak Rialdi i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kenan Tahirovic (@insta.kenan)

Kenan je još pre dve nedelje rekao Rialdi da je čuo priče za nekog menadžera, kako se ona sa njim viđa, ali mu je naravno ona objasnila da je to glupost, i on joj je tada poverovao! Nego, tu postoji drugi problem! Rilada stalno radi, nastupa, zarađuje dobar novac, dok Kenan još nije angažovan ni za jedan projekat. I ona je sav novac stavljala u zajednički budžet, ali izgleda da se on zbog toga osećao manje vrednim. Rialda zna mnogo toga o njemu, i čak neke priče koje su do nje dolazile o njegovoj prošlosti u koje nije htela da veruje. Sada se odmotava klupko i misli da je sve to tačno. Čeka neke bitne dokaze, kako kaže, a onda će da mu napravi pakao – završava naš izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rialda (@queenrialda)

Mi smo pozvali i Riladu da čujemo koja je njenu verziju priče o raskidu, ali ona nije želela da iznosi detalje.

Ne znam šta da kažem, istina je da nismo zajedno, šokirana sam zbog svega što se desilo poslednjih dana – rekla je pevačica za Star.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ